Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik fiúbarátoddal került sor házasságra?
Kompromisszumok kellenek, de nem mindegy mennyi. Nálam inkább a közös értékrend, világnézet, célok számítanak, humor, intelligencia, kémia, életvitel, érdeklődési körök...nem az, hogy lehajtja-e a deszkát. Én nehezen találom meg akit keresek, és nem vagyok megalkuvó. Mindig reménykedek benne, hogy jön jobb. Nagyon éretlenek a mai férfiak. Ha lehet egyáltalán annak nevezni őket.
27
4-5 "komoly" kapcsolatom volt,mielőtt megismertem őt 19 évesen,na meg jópár "komolytalan",23 évesen házasodtunk össze.
Én is szerencsésnek érzem magam,noha nem a második barátomban találtam rá az igazira...nem vagyok annak a híve,h ezt "kilóra"lehet mérni..
Nálam is fura a helyzet:) első barátom 15 évesen volt, pár hónapig tartott még ismerkedtünk az érzéssel:) szintén 15 voltam mikor 2. barátom lett, vele 1 évet voltam együtt, szakítottunk majd lett egy 2 éves kapcsolatom. Aztán a 2. barátommal újra összejöttünk, de csak 5 hónapot bírtunk egymással:D nem tudom hogy egynek számoljam:D
és a lényeg: egy éve már komoly kapcsolatban élek, komolyan gondoljuk a barátommal, de még nincs esküvő, alapozási folyamatban vagyunk:)
22 vagyok, lány:)
Hát nem tudom, de én a fiúbarátaimmal nem szoktam házasodni. az egyikük pl. most jegyezte el a párját karácsonykor. Hogy hányadik kapcsolatomból lesz házasság? Volt 2 hosszabb, meg egy komoly, de rövid, és ha a vágyakozásaim, amik nem jöttek össze-is beleszámolom az mondjuk még egy. Vagyis kb. 4-5. férfi az akivel le fogom élni az Életem. Együtt élünk 7 hónapja.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!