Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hanyadik fiúbarátoddal került...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik fiúbarátoddal került sor házasságra?

Figyelt kérdés
És hány évesen történt?
2012. jan. 18. 18:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Hmm én ezt sose értettem hogy lehet ilyen hamar megtalálni. Vagy "mindenki" nagyon szerencsés, vagy nem valami válogatós. 9 esélyes volt (az egyebeket nem számolva), már kérték meg a kezem, de nemet mondtam. És egyre inkább kezdem elveszteni a hitem, hogy létezik az igazi
2012. jan. 18. 22:29
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
a romantikus filmekből vett igazi nem létezik. kompromisszumokat kell kötni és mérlegelni, h mi az igazán fontos. én válogatós vagyok, nem is kicsit, és tudom, h van helyesebb, kevésbé hisztis... pasi a világon a páromnál. és??? az apróságokon múlik ez, h meg tudod-e szokni a diliket,tisztán meg tudjátok-e élni a hétköznapokat... tudtok- e őszintén beszéleni a jóról és a rosszról, stb...
2012. jan. 18. 22:39
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Kompromisszumok kellenek, de nem mindegy mennyi. Nálam inkább a közös értékrend, világnézet, célok számítanak, humor, intelligencia, kémia, életvitel, érdeklődési körök...nem az, hogy lehajtja-e a deszkát. Én nehezen találom meg akit keresek, és nem vagyok megalkuvó. Mindig reménykedek benne, hogy jön jobb. Nagyon éretlenek a mai férfiak. Ha lehet egyáltalán annak nevezni őket.

27

2012. jan. 18. 22:48
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
persze, amit leírtál, azoknak meg kell lenni. én inkább a negatív oldalt írtam le neked, hha ezeken is túlléptetek, akkor szerintem megtaláltad a párodat. szóval én csak arra akartam rávilágítani neked, hogy mindenhol vannak hullámvölgyek, de épp azért a párod a párod, mert együtt megoldjátok. megvan köztetek a tisztelet, a szeretet és minden, ami 1 jól műkődő kapcsolathoz kell.
2012. jan. 18. 23:01
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
1. :) 25 éves leszek akkor :)
2012. jan. 18. 23:12
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

4-5 "komoly" kapcsolatom volt,mielőtt megismertem őt 19 évesen,na meg jópár "komolytalan",23 évesen házasodtunk össze.

Én is szerencsésnek érzem magam,noha nem a második barátomban találtam rá az igazira...nem vagyok annak a híve,h ezt "kilóra"lehet mérni..

2012. jan. 18. 23:20
 17/25 anonim ***** válasza:
63%

Nálam is fura a helyzet:) első barátom 15 évesen volt, pár hónapig tartott még ismerkedtünk az érzéssel:) szintén 15 voltam mikor 2. barátom lett, vele 1 évet voltam együtt, szakítottunk majd lett egy 2 éves kapcsolatom. Aztán a 2. barátommal újra összejöttünk, de csak 5 hónapot bírtunk egymással:D nem tudom hogy egynek számoljam:D

és a lényeg: egy éve már komoly kapcsolatban élek, komolyan gondoljuk a barátommal, de még nincs esküvő, alapozási folyamatban vagyunk:)

22 vagyok, lány:)

2012. jan. 19. 08:24
 18/25 jersey-69 ***** válasza:
88%
Első kapcsolatom a párom, 14 éves korunk óta járunk együtt, 4 hónap múlva házasodunk össze. :) Akkor 25 évesek leszünk.
2012. jan. 19. 08:33
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem tudom, de én a fiúbarátaimmal nem szoktam házasodni. az egyikük pl. most jegyezte el a párját karácsonykor. Hogy hányadik kapcsolatomból lesz házasság? Volt 2 hosszabb, meg egy komoly, de rövid, és ha a vágyakozásaim, amik nem jöttek össze-is beleszámolom az mondjuk még egy. Vagyis kb. 4-5. férfi az akivel le fogom élni az Életem. Együtt élünk 7 hónapja.

23N

2012. jan. 19. 08:56
 20/25 anonim ***** válasza:
83%
A 4. komolyból 26 évesen.
2012. jan. 19. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!