Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esett már az eső valakinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esett már az eső valakinek az esküvőjén? Hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz az esküvőnk, és a vacsi egy étterem teraszán lesz: ez teljesen nyitott. Ha esetleg esni (de ne essen!!), akkor van zárt tér is.

Járt már valaki úgy, hogy esett az eső az esküvőn? Hogy készültek így fényképek? (pl a polgármesteri hivatal előtt, stb)

Jó hangulatú volt így is az esküvő??

2009. máj. 27. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
na ez engem is érdekel ugyanez a szitu, nekünk is augusztusban lesz, de ilyenre még nem is gondoltam h eshet:)
2009. máj. 27. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak klassz esernyők a násznépnek.Fotózás valami klassz épületben,kérdezd végig hol engedik.Múzeumban,képtárban lehet nem,de vannak iskolákban,művelődési házban is jó helyek.Nem zárkóznék be műterembe.

Ha nem túl erősen esik megoldás lehet a teraszra a sátor(ha engedik)bérelni is lehet.

2009. máj. 27. 12:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

De persze nálunk nem fog esni az eső!!! :)))

2009. máj. 27. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik unokatesóméknak augusztusban volt az esküvőjük, és szinte végig esett az eső és nagyon hideg is lett. Igaz, nekik nem kültéri buli volt, felkészültünk esernyőkkel, mert már borult éggel indult a nap, szóval mindenkinél volt, és így nem áztunk el, a fotósok megoldották, ha profi, akkor tudja, mit tegyen ilyen helyzetben, emiatt nem kell aggódni, nem sokat voltunk szabad levegőn, a hangulat így is jó volt.
2009. máj. 27. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk délelőtt esett, de délutánra, mire elkezdődött ragyogó napsütés lett :D

Van olyan lagzi-hely, ami szabadtéri, de van kihúzható ponyva eső esetére. De hát.. úgysem fog esni :D

2009. máj. 27. 18:05
 6/8 anonim válasza:
100%

Nekünk szeptemberben volt az esküvőnk, egész nap esegetett. A fotókat mi egy kastélyban csináltuk aminek gyönyörű kertje van de mivel esett így bent voltunk de bent is nagyon szép az épület szerencsére és szuper egyedi képek lettek a profi fotósnak köszönhetően. Kinti képet úgy csináltunk párat, hogy kiálltunk a teraszra amiről nagyon szép kilátás van (a lillafüredi palotaszállóról van szó).

A polgári esküvőt is kint szerettük volna a teraszon eredetileg de így bent volt az étteremben. Na, az elég tré lett viszont volt katolikus templomi ami kárpótolt minket. Egyébként én nem éreztem magam olyan jól a saját esküvőmön mert izgultam és nem bírtam lazítani ezért mondhatom elfogultság nélkül, hogy a DVD-t nézve ill a visszajelzéseket megkapva fergeteges parti volt.

Senkit nem zavart, hogy kint esik és hideg van. Óriási buli volt, a mai napig emlegetik.

Szerintem azért volt ilyen jó mert nem tudott szétszéledni a sok ember, muszáj volt bent táncolni és minden eseménynél ott lenni.

Reméljük nem fog esni nektek. Én 3 esküvőn voltam az elmúlt egy évben...mindenhol esett de nem nagyon érdekelt senkit hidd el.

2009. máj. 27. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Szüleim esküvőjén volt vihar, ott még az áram is elment, s pl a templomi esküvőt is el akarta halasztani a pap, hogy majd megtartják, ha lesz áram, halasszák el. :) Végül meg lett tartva, de a videó és a fényképek is igen sötétek.
2009. máj. 28. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
A mi esküvőnkön pont a fotózás kellős közepén kezdett el esni.De hál istennek gyorsan elállt.Kicsit jobban oda kellett figyelni,hová lépünk.
2009. máj. 29. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!