Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre szeretnék üveggolyót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre szeretnék üveggolyót?

Figyelt kérdés

Közel 400 darabot szeretnék, nem tudjátok hol lehet ilyen nagy tételben venni? Méret lényegében mindegy, de a közepes lenne a legjobb!

Köszi!

2012. jan. 18. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Játékboltokban biztosan kapsz.

Amúgy mire kell? Bocsi, csak erről még nem hallottam. :)

2012. jan. 18. 14:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg Eurós boltban, ott mindig van.
2012. jan. 18. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Hobbi boltokban is szokott lenni. Meg elég sok netes oldalon tudsz rendelni különböző színűeket.
2012. jan. 18. 14:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezen az oldalon lehet rendelni üveggolyókat:

[link]

25 db van egy dobozban, de ha felhívod őket, akkor gondolom tudtok egyeztetni.

Sok boldogságot! :)

5/10 A kérdező kommentje:

Köszönetajándékba lesz.

Játékboltot én is néztem már, de ott átlagban 1500 HUF/10 darab.. az pedig nem éri meg nekem.

Ma vettem Eurós boltban 580 HUF-ért 50 darabot. Csak az a gond, hogy ők nem tudják mikor kapnak legközelebb játékból árút és hogy üveggolyó lesz-e benne.. :|

6/10 A kérdező kommentje:

Sikerült találnom és rendelnem is nagyobb kiszerelésben, jó áron innen: [link]

Ha esetleg valakinek kell még az ötlet :]]]

2012. jan. 18. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Pontosan mire kell?Milyen köszönet ajándék lesz? Nagyon jól hangzik.

2012. jan. 19. 09:36
 8/10 A kérdező kommentje:

Sárga organza anyagba rakok bele 5 üveggolyót. Ez jelképezi a szeretett, a gazdagságot, a békét, etc.

Zöld szalaggal átkötöm és oda lesz rakata a felszolgálókkal az ültetőkártyák mellé.

Ez lesz a köszönetajándék. Esküvő után pedig mindenkinek postán küldünk két képet. Egyik rólunk: (akkor már) 9 hónapos lányunk, 2 éves tacskónk, párom és én. Másik pedig a teljes násznépről a polgári szertartás után.

Ezt találtam ki. Eddig egyedi volt, mert mint ahogy tapasztalom és tudok róla, senki nem csinált még ilyet. Mi leszünk az elsők. De bátran "lophatjátok" az ötletemet, mert szerintem - bár, javítsatok ki, ha tévedek -, de már unalmas a mézeskalács, gyertya, cukrozott mandulás effektek.

Sok boldogságot!

2012. jan. 19. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
A köszönőajándékot,mint üveggolyót, megkapod:-))))))) bocsi, de nem hagyhattam ki:-))
2012. jan. 22. 00:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok hulla fáradt, de nem értelek. Bocsi.
2012. jan. 22. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!