Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskűvői kérdések,?
Az eskűvőnkhöz az éttermet lufis dekorációval szeretnénk megoldani.Tudna e vki ötletekkel,illetve képekkel segíteni,vagy a saját eskűvőjükről dekorációt mutatna?
A másik kérdésem az lenne hogy mikor szokott lenne a fotózás?5re megyünk az anyakönyvezetőhőz,utána templomi.Mikorra tegyük be a fotózást,és adddig hol vannak a vendégek?
A harmadik kérdésem mi Győrben lakunk de Cegléden lesz az eskűvő,hogy tudnám olcsón de jól megúszni az alvásos dolgokat,mert a vendégek közül,jön aki Nógrád megyéből,Budapestről,Budapest mellől ,Sopron,Győr,stb.Nem szeretném útnak engedni őket úgy hogy isznak.Mit tanácsoltok?
A lufikhoz
Nálunk a férjem maga csinálta a lufidekorációt az étterembe! Vettünk sok szív alaku piros lufit, azokat felfújta egyedül ;) , és egy nagy szív alakban felkötözte a főasztal mögé! Igazán szép volt! :)
a fotózás nálunk délelőtt szokott lenni, a két ceremónia közt, vagy után pedig csoportképek
Lufidekor: attól függ, hogy héliumos, vagy sima lufi
Héliumos:
Ha sima:
[link] (ezt most én is lementem :P )
Az alvás: nálunk a rokonság úgy szokott gondolkodni, hogy vagy nem iszik valaki, aki hazavezet, vagy rokonoknál alszanak, de soha senkinek a fejében nem fordult meg, hogy a még a szállása költségét is ráverje a párra.
120fős esküvőnk lesz, jönnek még az Alföldről is, (baranyaiak vagyunk), de mindenki megbeszéli előre, ki hol alszik, illetve hogy jut haza
lufi- google képkereső, kidob egész pofásakat.
fotózás- nálunk a 2 ceremónia között lesz, Martonvásáron, addig a prakban lehet sétálgatni és gyönyörködni, esetleg meginni vmit, pihenni 1 padon...
szállás- nálunk a párom szlovákiai magyar, így sokan jönnek onnan. a vacsora Velencén lesz,így ott foglalunk nekik szállást, mi is fizetjük... nem lesz kevés, de azt gondolom, h nem várhatom el tőlük, h gyerekekkel éjjel hazamenjenek. sokan úgyis tervezik, h maradnak 1 hetet nyaralni, na nekik azért a heti pihit nem mi csengetjük:) nem szállodában laknak majd, hanem apartmanokban.
Ami lufisat én láttam (vidéken), az nagyon gagyi volt, viszont ha van székszoknya, az nagyon elegáns, de azon a lufi csak ront szerintem, de persze nem muszáj egyetérteni.
A fotózás nekünk is délelőtt volt, szertartás után csak a rokonokkal csoportképek.
7-re mentem fodrászhoz + sminkelni, 11-2-ig fotózás, 3-kor bekaptam 2 virslit felkarikázva és felaprított kenyeret villával, mustár nélkül, letakart ruhával, nehogy leegyem magam, + ivás szívószállal :), és 4-re mentünk a szertartásra.
A fotózás nálunk a ceremónia előtt lesz. Amikor még sehol senki. Aztán a közös fotózás meg a polgári szertartás után.
Aki messziről jön annak fel fogjuk ajánlani, hogy aludjanak ott az étterem hotel részlegében. Turista szobában 3000ft/fő. Ezt még kibírjuk, nem lesznek olyan sokan. Azt meg nem akarom, hogy azért ne igyanak, mert vezetnek. Így nyugodtan ihat mindenki.
Nekünk reggel 9-kor lesz a fotózás.
A vendégekkel mi is "cikiben" voltunk, mert nekünk párom részéről sokan jönnek majd Békésből (Fejérbe), de mi arra jutottunk, h aki elakar jönni, az vagy nem iszik, vagy keres szállást magának...(Tudom, negatívan hangzik,de ha mindenkinek mi fizetnénk a szállást is,az hatalmas költség lenne.. :( ) Mi is voltunk messzebb esküvőn, minket sem szállásoltak el,hanem utána kocsiba ültünk és hazajöttünk.
nálunk is hasonló problémák vannak:
1. én is egyszerű dekorációt szeretnék, nálunk körasztalok lesznek, középen egy futó, az asztalon szirmok vagy kis dekor cuccok szétszórva egy szál virággal középen.
2. A fotózással én is bajban vagyok, mert nekem nagy vágyam, hogy legyen kikérés, viszont én Bp-i vagyok a párom borsodi. Nem lenne bajom a fotózással, viszont ez hogy megy ilyenkor? becsönget a vőlegény, hogy na akkor uccu neki? nem száll el a varázsa a dolognak? A két szertartás között még nem gondoltam rá, hogy esetleg úgy is lehetne :) ez jó ötlet :)
3. a szállás nekünk úgy lesz, hogy a bp-i vendégeknek biztosítunk szállást, eddig 11 embernek sikerült 25-ért találni, legalább is eddig úgy néz ki, mármint barátoknak, és utána még pár embert kell elrakni, úgyhogy talán 40-ből megússzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!