Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg sok ember vesz fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok ember vesz fel óriási hitelt csak h megmutathassa az ismerősöknek milyen nagy lagzit tud csapni?

Figyelt kérdés

Ismertem olyan nőt aki a fia lagzijára vett fel tetemes összeget, pedig özvegy volt. Ráadásul a fiatalok elváltak 2 hónapra rá a hitelt meg nyögi és nyugtatókon él.

Engem az "addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér" elvre neveltek. Nekem eszembe nem jutna. Nem is értem miért van ennyi őrült.

2009. máj. 25. 23:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokan csapnak nagyobb lagzit, mint amekkorát tehetnének józan ésszel.

Mert így szokás...

Mert nehogy megszóljanak...

Mert...

2009. máj. 25. 23:06
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Az egyik rokonom már teljesen kész van. Hatalmas lány búcsút szeretne, hogy jó fényképek készüljenek róla közben van vagy két barátnője összesen. Óriási ruha, torta, virágok szálljanak az égből, hívjuk az egész famíliát, mindegy, hogy 10 éve nem láttuk, és azt se tudjuk ki az, de hát kit lehetne MÉG elhívni? És ilyen játékokat talál ki, hogy majd mit játszunk a lagzijában. Az egész család nem is ilyen. Nálunk ez nem szokás, valahogy nem ilyen típusúak, de őt nem érdekli. Néha arra gondolok, hogy neki nem is arról szól a házasság, ami utána jön, hanem arról az egyetlen napról, hogy mindenkinek megmutassa én vagyok ám a gyönyörű hőn szeretett menyasszony, akinek az esküvőjére a fél világ eljön, és életük végégi emlegetni fogják, hogy micsoda buli volt. Mindezt úgy, hogy a pasija 2 gimnáziumi osztályt végzett munkanélküli, ő meg most fog elhelyezkedni diplomás minimálbérrel. Szóval keret az nincs rá.

Már az eljegyzése is olyan volt, hogy szinte hisztit rendezett, amiért nem étteremben tartották, hanem csak otthon. A két szülő pár miatt már a saját szülei költségére, éttermet akart. Hogy elmondhassa az eljegyzése itt és itt volt. Nem értem, komolyan.

2009. máj. 25. 23:49
 3/23 A kérdező kommentje:
Na ja pont erre gondoltam. Csak mert volt egy kérdés amire valaki azt válaszolta h mindenki hitelre csinálja, nem is koplal rá - vagy valami ilyesmi. És h majd a násznép perkál. Mert ez a dolga. Kifordított hányinger.
2009. máj. 25. 23:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyanyám azt mondta, hogy arra azért gondoljak, hogy amennyi nászajándékot hoznak, az rámegy a nagy esküvőre, szóval butaság. Nekem speciel lesz két tanúm és ennyi. A szép gyűrűről nem mondok le, mi csináltatni szeretnénk, meg varratok majd valami egyszerű elegáns ruhát, ami máskor is jó lesz. A "vőlegényemnek" (kimondtuk, de nincs egy peták se gyűrűre) meg csináltatunk egy bocskait, úgy is kell neki is elegáns ruha és ilyet szeretne. Szóval kellemeset a hasznossal. :) És ezt is halasztjuk addig míg ki nem spóroljuk. :)
2009. máj. 26. 00:04
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
ha nem is óriási hitelt vettek fel, de az én rokonaim is kölcsönből házasodtak, most meg egy pici szobában lakik az ifjú pár a fiú anyukájánál....nyugodtan várhattak volna
2009. máj. 26. 06:48
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
kölcsönből semmiképp sem házasodnék. ha lenne valami megtakaritásunk amiből lehetne lagzit csinálni, akkor is meggondolnám, mert egyáltalán nem biztos, hogy a befektetett pénz megtérül a násznép által. legfeljebb nullára jön ki a költségvetés, rosszabb esetben minuszra, de olyan nagyon jelentős különbség a költségek és a bevétel között nem lehet, hogy megérje. egy 100 fős lagzinál, ha átlagosan 10 ezret kap a pár, az csak egy millió. gondolom ennél többe kerül egy 100 fős lagzi megrendzése. a lehető legnagyobb baromság erre kölcsönt felvenni aztán meg valakinél egy kis szobában nyomorogni.
2009. máj. 26. 07:13
 7/23 anonim válasza:
100%
Minket is lenéztek a rokonok, mert nem milliós lagzit csaptunk, csak 200000 Ft volt mindennel együtt (és kb 25 fő).De kifizettük készpénzzel és nem érdekelt avéleményük.Én is ismerek olyat, aki emiatt nem tudja fizetni a számláit....
2009. máj. 26. 07:50
 8/23 anonim ***** válasza:
74%
idén lesz a lagzink..100 fő, étterem, zenekar, vőfély, limó..minden ami kell. 2 milla zsebből ki.. na de hogy hitelt vegyek fel, az teljesen kizárt..ha nem lett vna pénzünk rá, akkor inkább 20 fő társaságában mennék férjhez...
2009. máj. 26. 08:10
 9/23 anonim ***** válasza:
81%

2 milla, zsebből ki! <-- kissé nagyképű az illető!

És manapság már nem a szülők állják az ilyesmit?

Tesóm nyáron nősül, neki felét a szüleink fizetik, másik felét meg a menyasszony szülei...

2009. máj. 26. 08:24
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
Ritka nagy baromság a kölcsönből házasodás, aki így csinálja, meg is érdemli, hogy nyomorogjon. Előttem szólónak meg, hogy a szülők fizetik e, ahhoz meg pofa kell elfogadni. Na nekem nincs. Még csak az kéne, hogy a szüleim csengessék ki az én rongyrázásomat. Ez csak egy hülye berögzült magyar szokás.
2009. máj. 26. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!