Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok ember vesz fel óriási hitelt csak h megmutathassa az ismerősöknek milyen nagy lagzit tud csapni?
Ismertem olyan nőt aki a fia lagzijára vett fel tetemes összeget, pedig özvegy volt. Ráadásul a fiatalok elváltak 2 hónapra rá a hitelt meg nyögi és nyugtatókon él.
Engem az "addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér" elvre neveltek. Nekem eszembe nem jutna. Nem is értem miért van ennyi őrült.
Igen, sokan csapnak nagyobb lagzit, mint amekkorát tehetnének józan ésszel.
Mert így szokás...
Mert nehogy megszóljanak...
Mert...
Igen. Az egyik rokonom már teljesen kész van. Hatalmas lány búcsút szeretne, hogy jó fényképek készüljenek róla közben van vagy két barátnője összesen. Óriási ruha, torta, virágok szálljanak az égből, hívjuk az egész famíliát, mindegy, hogy 10 éve nem láttuk, és azt se tudjuk ki az, de hát kit lehetne MÉG elhívni? És ilyen játékokat talál ki, hogy majd mit játszunk a lagzijában. Az egész család nem is ilyen. Nálunk ez nem szokás, valahogy nem ilyen típusúak, de őt nem érdekli. Néha arra gondolok, hogy neki nem is arról szól a házasság, ami utána jön, hanem arról az egyetlen napról, hogy mindenkinek megmutassa én vagyok ám a gyönyörű hőn szeretett menyasszony, akinek az esküvőjére a fél világ eljön, és életük végégi emlegetni fogják, hogy micsoda buli volt. Mindezt úgy, hogy a pasija 2 gimnáziumi osztályt végzett munkanélküli, ő meg most fog elhelyezkedni diplomás minimálbérrel. Szóval keret az nincs rá.
Már az eljegyzése is olyan volt, hogy szinte hisztit rendezett, amiért nem étteremben tartották, hanem csak otthon. A két szülő pár miatt már a saját szülei költségére, éttermet akart. Hogy elmondhassa az eljegyzése itt és itt volt. Nem értem, komolyan.
2 milla, zsebből ki! <-- kissé nagyképű az illető!
És manapság már nem a szülők állják az ilyesmit?
Tesóm nyáron nősül, neki felét a szüleink fizetik, másik felét meg a menyasszony szülei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!