Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti felvennétek anyósotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti felvennétek anyósotok valamikori menyasszonyi ruháját a saját esküvőtökön?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk valami jóban és az esküvőnk után kb fél évvel vetette a szemebre, hogy nem fogadtam el a ruháját, még meg sem néztem, pedig ő felajánlotta.

Bevallom őszintén én nem is emlékszem, hogy ajánlgatta volna, meg sem mutatta, pedig többször voltunk náluk.

Utólag burkoltan becsmérelte az én ruhám, azzal hogy bezzeg neki francia selyemből és csipkéből készült, nem olyan ócskák mint a maiak. Az enyém egy nagyon egyszerű nyakpántos ruha volt, de nekem ez tetszett.

Azóta sem láttam azt a ruhát, nem is tudom, hogy jó lett volna e rám, stb.

De ha jó is a méret, és nem tetszett volna, hogy mondtam volna meg neki, hogy nem ilyet akarok? Na meg több mint 40 éve bent van a szekrényben, lehet, hogy már meg is ette a moly és sárga a színe.

2012. jan. 10. 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Már csak elvi okokból sem. Én szeretnék a saját ruhámban az oltár elé állni. Vmi olyanban, amit én választok ki. Én nem egy vmikori menyasszonynak a klónja akarok lenni. Aztán meg ott vannak az egyén kérdések-még ha értékes is, lehet, hogy nem egyezik az ízlésünk (sőt :D én nagyon válogatós vagyok ilyen téren, a klasszikus habos-babos-királylányos agyondíszített daraboktól ráz a hideg), nem egyezik a méret, nem áll jól a fazon... az is lehet, tényleg, hogy azért már látszik rajta az elmúlt idő (és azzal meg nem akarok foglalkozni esküvő előtt, hogy hogy lehetne felújítani :D).
2012. jan. 11. 12:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Az anyósomét talán nem, de anyumámét vagy nagymamámét talán igen, ha meglenne. Persze, ha valami klasszikus lenne és minőségi például, mint Grace Kelly ruhája. :D
2012. jan. 11. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.. soha... semmiféle ruhát nem akarok felvenni, ami valaha rajta volt. Azokat a ruhákat sem hordom, amiket a turiból hozott nekem...
2012. jan. 12. 08:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát én szívesen venném, de az én anyósom egy tündér, olyan mint a 2. anyám, és ő is lányaként tekint engem. De ha ilyen boszorka anyósom lenne, akkor elvből nem, még ha gyönyörű lett volna a ruhája akkor sem. Sajnálom, hogy neked ilyen jutott, nem irigyellek:S:S
2012. jan. 12. 15:26
 15/18 Gréta0215 válasza:
NEM!Meg se nézném,mert akkor már nem lehetne leállítani és nincs is izlése!Szalonban néznék!Anyósom is ,anyósom is zsarolós tipus,csak egyik sumákolva a másik nagy pofával!
2012. jan. 14. 12:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Szó sem lehetne róla. Eleve tapintatlanság ilyet elvárni valakitől, hogy az ő ruháját vegyem fel...udvariasságból.

Az én esküvőmön azt veszem fel amit én szeretnék. Ha ezért megsértődik, az őt minősiti.

2012. jan. 20. 15:07
 17/18 A kérdező kommentje:

Na, múlt hétvégén voltunk anyóséknál és mondtam neki, hogy mutassa már meg azt a ruhát, kíváncsivá tett, csak úgy megnézném.

Tökre zavarba jött, tántorgott egy kicsit egy szekrény előtt, aztán elővette a esküvői fotókat és azon mutogatta.

Nem tudtam mire vélni, és nem értem most sem. A fotók kicsik voltak, fekete fehér képek és többnyire homályosak. Amennyit ki tudtam venni a képekből nem is volt az olyan rossz ruha, de akkor most miért nem vette elő?

Amúgy én nagyon rossz megfigyelő vagyok, de most felfigyeltem rá, hogy anyósom majdnem egy fejjel kisebb nálam, ez eddig nem tűnt fel, nem is foglalkoztam vele. Na meg ő 19 évesen ment férjhez kb 40 kilósan. Én ennél jóval teltebb vagyok, biztos, hogy nem jött volna rám a ruha és kb a bokámig ért volna.

Szerintem ezt ő is pontosan tudja, ez az egész csak arról szólt, hogy megint belém rúghasson egyet. Soha nem hagyja ki sajnos.

2012. jan. 21. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, az utolsó mondatod telitalálat...szerintem is csak erről van szó...
2012. jan. 23. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!