Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendeltetek már a Vateráról menyasszonyi ruhát?
Igen ez mindenkinek nagyon tetszett, és ez a lényeg :)
35.000 Volt.
Attól még, hogy valakinek nem tetszik nekem és a férjemnek tetszik :) És te vagy az első akinek nem :) Pusz
Első, hát...azért megnézném milyen volt az eredeti, ami után gyártották. Lehet, hogy láttam is, de valószínűleg köszönőviszonyban sincs az eredetivel. Ez legalábbis nekem egyáltalán nem tetszik.
Én egy idő után már csakis azokat a ruhákat néztem Vaterán, amit nem úgy rendel meg a hirdető, hanem a fotón konkrétan az a ruha van, ami majd megérkezik hozzám.
És ebben egyáltalán nem csalódtam, sőt, életben még szebb a ruha mint a képen. Amikor kivettem a dobozból, azt hittem elájulok, annyira szép volt. Az a gyönyörű, nehéz selyem, több réteg tüll-alsószoknyával. Na és a vállába egyenesen szerelmes vagyok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!