Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy menyasszonynak mindent lehet?
Érdekelne a véleményetek, ha voltatok, ha vagytok menyasszonyok. Ha csak ismertetek/ismertek menyasszonyt!
Mindent megengedhet magának? Nem pénzről van szó, hanem akaratról, kívánságról, kérésről, parancsról (finoman persze, célzásképű) a násznéphez, koszorúsokhoz, a szoros családhoz kapcsolódóan?
Mik azok a dolgok, ami már sok? Vagy amit tényleg le kell nyelnie másnak azért, hogy a menyasszony NAGY napja "tökéletes" legyen!?
Köszi a válaszokat!
Attól, hogy valaki menyasszony, még nem kell, hogy elmenjen az esze.
Én személy szerint egy dologhoz ragaszkodtam. Legyen egy olyan nagy piros kívánság lámpás és engedjük el este. Na, a nagy bulizásban elfelejtettük azt is :)
Nekem is tljesen mindegy volt a koszorlányok ruhája, az asztaldísz, székszoknya nem is volt, egy momentum volt (lett volna) fontos, h ne legyen szülőbúcsúztató.
Anyósomék elérték, h legyen...
De egyébként jó kis lagzi volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!