Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy menyasszonynak mindent lehet?
Érdekelne a véleményetek, ha voltatok, ha vagytok menyasszonyok. Ha csak ismertetek/ismertek menyasszonyt!
Mindent megengedhet magának? Nem pénzről van szó, hanem akaratról, kívánságról, kérésről, parancsról (finoman persze, célzásképű) a násznéphez, koszorúsokhoz, a szoros családhoz kapcsolódóan?
Mik azok a dolgok, ami már sok? Vagy amit tényleg le kell nyelnie másnak azért, hogy a menyasszony NAGY napja "tökéletes" legyen!?
Köszi a válaszokat!
Igen, mindent kérhet és akarhat, amit maga (és a párja) erejéből meg tud valósítani. A többi csak jóindulat és szívesség, amit nem követelhet ki magának (ha csak nem éretlen, hisztis kis p*csa).
szintén menyasszony vagyok...
Szerintem nem lehet mindent a menyasszonynak.
A násznép a hozzá álló legközelebbi emberek összessége, akikkel még jó pár évtizedek tartja a kapcsolatot, találkozik közös rendezvényeket az esküvőjét követően is.
ha netán a menyasszony durva módon kér, utasít, sértő vagy megalázó kéréseket tesz, illetve kirívóan nagyképű ez nyilván fel fog tűnni mindenkinek. Azoknak az embereknek, akik hozzá a legközelebb állnak és akikkel még hosszú évtizedeken át szorosabb vagy kevésbé szoros kapcsolatban lesz,
Ezt mérlegelni kell.
Ismerek egy menyasszonyt (azóta már feleség) aki úgy ment férjhez, hogy az esküvő előtte 2 hónapba kialakított egy viszonyt az egyik kollégájával. Még az esküvő előtti napon is csalta.
Azóta már férjhez ment, két gyereke van.
Azt hiszem, ez már tényleg több a soknál.
ma 12:53
Ennek semmi köze a nő mennyaszonyi mivoltához.
Amit finanszíroz magának, azt megteheti. Bármit. (Amivel a vőlegény egyetért.)
A násznépnek viszont nem muszáj tűrni, lehet azt mondani, hogy bocs, de én inkább kihagyom az esküvődet.
Ennyi.
"nem, de van sok ember, aki hirtelen többnek hiszi magát attól, hogy valaki el akarja venni, és elmegy a józan esze."
Igen, ezt akartam a kis sztorival éreztetni, bár látom, nem igazán jött össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!