Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menni fog? Nem késő?
Idén lesz az esküvőnk a párommal. Szeptemberre tervezzük.
180 magas vagyok és 85-86 kg. Szóval szeretnék kicsit fogyózni.
Kér kérdésem lenne:
Szerintetek menne 4 hónap alatt lefogynom 10 kg-ot?(Ha nem 10 de olyan 78 kb jó lenne)
A máásik, NAGYON KÉSŐ júniusban ruhát vennem?
Nekem augusztusban lesz és én most már elkezdtem a fogyókúrát. Eddig rengeteget ettem és sajnos 20 kg feljött. Én azt terveztem el hogy minden hónapban 4 kg fogok leadni, ez nem lesz drasztikus és villámdiéta. Hónap közepén és hó elején fogok mérni hogy meg van e. Annyit teszek hogy csak akkor eszem mikor éhes vagyok ( nem amikor kívánok valamit vagy csak úgy ennék, nem eszem csak azért mert dél van stb...) és csak annyit amennyire szüksége van a szervezetemnek. Úgy döntöttem nincs tiltott kaja, csak akkor mikor éhes vagyok, és azt amit megkívánok vagy van otthon és csak annyit amennyi kell. Már csinálom két hete és jól megy ,kezdem megszokni, párom szerint mintha már látszana a fenekemen.
Én májusban fogok menni ruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!