Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Condylomám van. Ugye még nem...

Condylomám van. Ugye még nem késő dokihoz menni?

Figyelt kérdés
Szemölcsök jöttek ki a nemi szervemnél, van néhány nagyon pici meg 2 nagy. Szeirntem ez condyloma lesz és nagyon megijedtem tőle, de félek nőgyógyászhoz menni, meg a következményektől is :( 16 éves vagyok. Mehetek szülő nélkül?
2011. júl. 4. 01:34
 1/4 anonim válasza:
Ha félsz nőgyógyászhoz menni akkor alaposan félhetsz is a következményektől -.- a háziorvoshoz is félsz elmenni?
2011. júl. 4. 02:23
 2/4 A kérdező kommentje:
nem, de amúgy akkor már inkább nőgyógyászhoz megyek hogy minél hamarabb túlessek rajta..
2011. júl. 4. 03:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne félj egyiktől se. Mehetsz szülő nélkül is, azért sztem valakit vigyél magaddal, stresszoldásként. :) sok sikert!
2011. júl. 4. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:
en 18 voltam nekem is kijott...de arra meg nem jottem ra hogy honnan volt nekem ilyesmim...csak nemiuton lehet elkapni igaz ez szerintetek??? kulonben soha nem keso orvoshoz menni vele!!! mert iszonyu kepeket talaltam a neten hogy mekkorara megnohet.....
2012. jún. 28. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!