Most megint mennyek vissza a dokihoz, megint elkaphattam vna vmit? (többi lent)
Van egy kis problémám... kb 2 hónapja elkaphattam valamit, elmentem nögyogyászhoz, irt fel gyogyszert. 2 hét után már semmi bajom nem volt. 3 napja voltam megint egy ellenörzésen és ö sem talált semmi problémát. De aznap elmentem strandra, és ma megint ugyanazt érzem mint amikor fertözött voltam. Szerintetek a strand miatt van vagy más is lehet az oka? Ha visszamegyek az orvoshoz akk nem fog hülyének nézni h nem vigyázok magamra eléggé? Ja még az is megfordult a fejemben h mondjuk kamillás teában megmosakszom alulrol. Attol nem lenne semmi bajom?
Kérlek normális válaszokat irjatok!
Lehet nem gyógyultál ki rendesen. Ami szabad szemmel nem látszik, illetve nem érzed, az attól még ott lehet, ezért szoktak a váladékból mintát venni és elküldeni tenyésztésre.
Volt közben intim kapcsolatod? Mert ha egyikőtök kezelést kap, akkor a másiknak is kell, különben oda-vissza mennek a bacik. Persze a strand is remek fertőzésforrás sajnos. A kamillával igazán nem érsz el semmit, de ártani sem fog. Ja, és ha sikerült a fertőzéstől megszabadulni, utána érdemes olyan kúpot is használni, ami helyrerakja a hüvely normál baktériumflóráját, ami alapvetően meg tud védeni egy csomó kórokozótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!