Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyek el nőgyógyászhoz?

Eugén001 kérdése:

Mennyek el nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és kb 2 éve jött meg először, de mindig össze-vissza, de ezen a nyáron még egyáltalán nem jött meg. Ez normális?
2011. aug. 12. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyél.
2011. aug. 12. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Menny és pokol!
2011. aug. 12. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
31%

Normalis, de ha nincs kivel megnyugtatoan megbeszelni ezt, akkor nyugodtan fordulj nogyogyaszhoz, de gyermeknogyogyaszhoz. Es ne hagyd, hogy barmit csinaljon veled, pl. ha vozsgalatot akar, eloszor meselje elm, hoyg zajlik, es utana kerj idot, aludj ra, otthon hozz dontest, hogy beleegyezel-e. Ha lehet, ne egyedul menj, mert ez egy kiszolgaltatott helyzet, legyen Veled lelki tamasz.:)

35L

2011. aug. 12. 23:17
 4/6 anonim válasza:
49%
Elvileg onnantól kéne elkezdeni járni, hogy megjött. Ártani biztos nem árt, főleg ha egész nyáron nem jött meg (nekem ez azért 2 év után furcsa). Biztos sokan máshogy élik meg, de én semmi ijesztőt nem találtam az első alkalommal. Tipp: valószínűleg megvizsgál az ujjával, kesztyűben. Ez kellemetlen lehet, én azt szoktam csinálni, h előtte kicsit maszturbálok, hogy belül csúszós legyek, ez nekem segít.
2011. aug. 13. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem járt a lábad között, khmmm. két mandarin, meg egy banán? Azért az furcsa, hogy nem össze-visszajön meg, mint általában, hanem eltűnt teljesen legalább 3 hónapja.
2011. aug. 13. 00:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj el. Sosem lehet tudni mi okozza a késést. Lehet valami betegség is, amit ki kell vizsgálni.
2011. aug. 13. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!