Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyek el majd nőgyógyászhoz?

Mennyek el majd nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, de szeretnék már a barátommal lefeküdni, és ha óvszert használnánk akkor is el kell menjek a nőgyógyászhoz?

14/L

2011. máj. 3. 21:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. máj. 3. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
14évesen minek feküdsz le vele (MUAHAHAHAHAHAHAHAHA) bocs kiszaladt igen el kell menned!
2011. máj. 3. 21:48
 3/13 anonim válasza:
0%

Igen, el kéne. Mindenesetre egy hét után vegyél terhessége teszt rudat ( én sem tudom a nevét pontosan), csak a normálisat, tudod a rápisilsz és megkapod az eredményt. Egy hét után már teljesen pontosan megtudja adni neked hogy terhes vagy e, és ha még valahogy be is csúszik, egy hetes terhesen csak egy inekciót kell túl élned, persze ahoz is nő gyógyászhoz kell menned.

A Baj az hogy legtöbben egy hónap után kezdenek el egyáltalán gyanakodni, akkor meg már marad az abortusz. :S:S

15L

2011. máj. 3. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát nem hazudtoltad meg a korodat, 48-as.
2011. máj. 3. 21:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Miután elkezdesz nemi életet élni, évente egyszer tanácsos elmenni nőgyógyászhoz. Na nem kell egyből szaladni az első együttlét után.

A 15 éves lány válaszolónak: terhességi tesztnek hívják, és Magyarországon nem használnak abortusz injekciót! És nem kell minden együttlét után terhességi tesztet csinálni, mert ha megfelelően védekezik az ember, akkor a terhesség gyakorlatilag kizárt.

Végül, de nem utolsó sorban, kedves kérdező, én azt tanácsolnám neked, hogy várj még a szüzességed elvesztésével, hidd el, nem maradsz le semmiről, ha 2-3 év múlva kerül rá sor. Addig is fedezzétek fel egymás testét, nemcsak szexszel lehet örömet szerezni a másiknak. Ha mégis úgy döntesz, hogy megteszed, akkor nagyon figyeljetek a védekezésre, véletlenül se használjatok megszakítást, és "csak egy percre teszi be a barátom, de utána gumit húzunk" módszert. Csak okosan!

2011. máj. 3. 22:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Így van 14 évesen még nagyon fiatal vagy. És ha óvszert használ és minden rendbe lesz vele akkor minek menjen terhességi tesztért... Esetleg a gumira lehetsz allergiás.
2011. máj. 3. 22:07
 7/13 anonim válasza:
magyarra is kéne el<-meNNYél
2011. máj. 3. 22:30
 8/13 anonim válasza:

22:00 válaszolóra hallgass!

Annak a 15 éves lánynak pedig üzenném, hogy nagyon satu vagy! Valakinek komolyan fel kéne világosítani, hogy is mennek ezek a dolgok.

2011. máj. 3. 22:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyelvtan tanárhoz menjél el előtte!
2011. máj. 3. 22:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Imádom, mikor 15 évesek adnak tanácsokat. :D

Minek minden szex után terhességi tesztet csinálni? Ha minden aktus után vettem volna, akkor a terhességi teszt gyártók már rég belőlem nyaralnának a Maldív-szigeteken. Védekezni kell inkább! Annyiféle módszer van...

20/L

2011. máj. 4. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!