Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne ezt megszervezni?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: A férjem és én lassan 10 éve házasok vagyunk. Arra gondoltunk hogy a 10. házassági évfordulónkon ismét egybe kelünk mégpedig azért mert annó csak a házasságkötöben esküdtünk és templomba nem. Most szeretnék a templomba menni illetve lakodalmat tartani egy részt azért mert az elsőn naggyából csak az ő családja volt ott az enyémből viszont csak 4-5 személy és volt ami megzavarta az ünnepséget ez miatt nem is éreztük jól magunkat. Most az én városomba tartanánk csak az a gond hogy nem tudjuk hogy kéne a vendégekkel tudatni hogy nem kérünk ajándékot(azoktól kaptunk akik az elsőn ott voltak) sem pénzt és menyasszonyi tánc sem lessz.2009. máj. 21. 15:40
1/3 anonim válasza:
A meghívóra amit készítetek azt kéne ráírni,hogy a házassági fogadalmatok megerősítése történik. Így ez feltételezi,hogy nincs szükség ajándékra. Ha valaki még is úgy gondolja ,hogy szeretne vele személyesen beszéljétek meg,hogy mit szeretnétek.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi:-))
2009. máj. 21. 15:59
3/3 anonim válasza:
az első válasz nagyon tuti szerintem.Meg azt is rá lehetne írni hogy csak magukat és a jókedvüket hozzák..:):)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!