Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet barna a menyecske ruhám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barna a menyecske ruhám?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a pirosat, sem a bordót. Talán egy ilyen színű ruhám sincs. Az esküvő színei pedig a barna és a bézs lesz. Bézs színűt azért nem akarok, mert nagyon hasonlítana a menyasszonyi ruhához. De sokan furcsállták, hogy barna lesz. Tényleg ennyire gáz? De ha egyszer nem szeretem a pirosat.
2009. máj. 21. 09:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

Mi az, hogy "gáz"? Ezt soha nem értem. Mit foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak?

A te esküvőd, a te ruhád, olyan lesz amilyet te akarsz. Az egyetlen akivel esetleg egyeztess a párod.

2009. máj. 21. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, abban legyél , amiben neked jól esik, ne foglalkozz azzal, mi gáz.

Ennek ellenére én a barna színről alapból az öregségre, elhanyagoltságra asszociálok, ebből a szemontból nem valami szerencsés ez a szín. De ezzel ne foglalkozz, csak az én véleményem. Egyébként én már láttam lila és királykék menyecskeruhákat is.

2009. máj. 21. 09:36
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én is láttam lilát, a sógornőmnek olyan volt. Igazatok van, nem kell vele foglalkoznom, ki mit mond. Annyira nem is érdekel, csak sok mindenkinek kerekedett a szeme, amikor mondtam, hogy milyen lesz. Gondoltam megkérdezem!

2009. máj. 21. 09:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tökéletes. Csak ne egyszínű barna legyen, legyen benne valami bézs betét, vagy minta. Én sem vettem volna fel a világért sem bordó ruhát, de még pirosat sem nagyon. A bordót egyszerűen nem bírom, a piros szín tetszik, pl. a körmömön imádom, de piros ruhába, felsőbe egyszerűen nem érzem jól magam.

Az én menyecskeruhám, élénk rózsaszín volt.

2009. máj. 21. 09:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez abszolút nem gáz. Olyat vegyél, ami neked tetszik. Nem másnak kell amúgy sem megfelelni főleg olyan dologban, amit te viselsz és nem más. Én olyan színt nem veszek fel sosem, amit nem bírok elviselni (nálam ez a rózsaszín, te meg valószínűleg a pirossal vagy így). Szerintem nem fogod magad jól érezni egy olyan ruhában, ami neked nem tetszik és ennek kellene a fő szempontnak lenni.
2009. máj. 21. 11:06
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Marad a barna. Bézs betét lesz benne, egy szalag a mell alatt, meg az aljában bézs színű tüll. Nagyon édi.
2009. máj. 21. 11:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon szép lesz a barna ruha a bézs szalaggal. Sok Boldogságot Kívánok, de ezt a lagzi után kellene és Nagyon Szép Nagy Napot, élvezd ki minden pillanatát, hisz nagyon hamar elrepül. Tapasztalatból mondom.
2009. máj. 21. 15:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
csak nehogy egész délután az motoszkáljon a fejedben hogy:huh basszus,mindenki engem néz,de ciki hogy ilyen a ruhám..mégiscsak bordó kellett volna..csak tapasztalatból,mert a tesóm is eldöntötte,hogy neki bézs ruhája lesz,az is lett,aztán az egész délutánt végighisztizte hogy az egész rokonság hogy néz..elég lehangolt volt.szóval azért gondold meg mégegyszer.az oké hogy neked tetszik,de mikor rosszallóan bámulnak..az nagyon ciki tud lenni.hiába érzed benne jól magad.amúgy ha ez marad,szerintem nagyon szép lesz,ahogy így leírtad.:)sok sok boldogságot majd nektek
2009. máj. 21. 18:49
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Az ilyen emberek miatt szeretem ezt az oldalt...:)
2009. máj. 21. 19:23
 10/16 anonim ***** válasza:
valami rosszat Mondtam?:-/remélem nem.utolsó voltam.ez tényleg csak tapasztalat,gondoltam megosztom.bocsi ha elbizonytalanitottalak.
2009. máj. 21. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!