Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői ruha! Hol nézhetek ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői ruha! Hol nézhetek ilyet?

Figyelt kérdés

Jó előre szeretném kinézni a ruhámat, vagy legalább hasonlókról képeket nézegetni, hogy legyen mivel menni majd a szalonba. Először is el kellene indulni.

Elképzeléseim:

-mindenképpen legyen ujja, méghozzá hosszú, csipkeszerű, harangujj (ujjatlant soha!)

-hosszú nagy uszályos legyen és abroncsos

-csak tiszta fehér jöhet szóba

-a felső része lehet csipkéből is, de mindenképp szép dekoltázzsal

Tudtok ajánlani ilyeneket? Probléma viszont van: alacsony vagyok, 158 cm, így nem tudom, hogy jól állna-e rajtam a hosszú uszály, vagy lehetek egy minikirálylány esetleg. A felső rész az adott, tuti olyat szeretnék, az uszály meg kislánykorom óta álmom. Most is vékony vagyok, sikerült fogynom, de addigra még vékonyabb leszek, azzal nincs gond.

Köszi előre is!

2011. dec. 28. 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Vatera.hu.

Nagyon szépek a ruhák, és lehet kifogni nagyon jó áron :)

Mi ott vettük azaz varrattuk, 35ezer forint volt.

Sok Boldogségot :)

2011. dec. 29. 00:12
 2/2 anonim ***** válasza:

próbálok keresni, hátha megtetszene valamelyik:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(ennek a felső része nagyon szép, lehetne kombinálni egy másik szoknyával)

2011. dec. 29. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!