Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak nekem esett rosszul vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem esett rosszul vagy más is így gondolná?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az unokatestvérem a nyáron ment férjhez, anyukám a keresztanyja apa a keresztapja,és apa volt a násznagya.Ennek ellenére nem lettem megkérve hogy koszorúslány legyek. 14 éves vagyok.
2011. dec. 26. 21:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádéknak így is sokba kerülhetett a násznagyság. Nem hiszem,hogy örültek volna neked egy koszorúslány ruhára kiadni 30-40.000.- Ft-ot.
2011. dec. 26. 22:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Most olvasom csak el figyelmesebben a kérdést... már FÉL ÉVE! Atyaég, te azóta ezen rágódsz? Te jó ég, te nem vagy százas!
2011. dec. 26. 22:21
 13/21 anonim ***** válasza:
35%
Milyen érzéketlenek vagytok. Ha a gyerek szülei a csaj keresztszülei, akkor alap, hogy felkérem a keresztszüleim gyerekét az esküvőmön koszorúslánynak. Amúgy meg egy ruha nem 30-40 ezer, nem tudom, hol éltek. Manapság már mindenen túl kell tenni magunkat?
2011. dec. 26. 22:34
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Hát fél év alatt azért nem ártana ezen túllépni.
2011. dec. 26. 22:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért nem kért fel? Volt egyáltalán koszorúslánya? Ha nem, akkor nincs miért megsértődnöd. Ha a legjobb barátnőjét kérte fel, akkor szintén nincs, hiszen a legjobb barátnője nyilván közelebb áll hozzá. Lehet, hogy eleve felnőtt koszorúslány akart. Ha valami távoli rokongyereket kért fel, akkor persze érthető, hogy rosszul esik.
2011. dec. 26. 22:55
 16/21 anonim ***** válasza:
de miért nem mondod ezt meg NEKI? :)
2011. dec. 27. 08:35
 17/21 anonim ***** válasza:
55%

Nem azért, de ne kezeljük már le a kislányt! Igen, neki fontos lett volna. "Én nem soha nem akartam koszorúslány lenni..." hozzászólásra: én sem, de mit számít? Ez a kislány szeretett volna. Én sem értem, miért fél év múlva jött ez elő, de hát magamat sem értettem 14 évesen.

Amúgy ne rágd magad rajta. Majd leszel egy barátnődén, vagy más rokonén. Kicsit én is furcsállom, hogy hogy nem a keresztszülők lányát hívták koszorúslánynak (ahol tartják erősen a rokonságot, ott ez már felér egy testvéri kapcsolattal).

Rá se bagózz kislány, majd lesz más alkalom, amikor lehetsz koszorúslány, vagy bálkirálynő, vagy bármi ami szeretnél.

A rokonok meg nem bunkók, nem hülyék, egyszerűen figyelmetlenek. Előfordul. Ne rágd magad rajta.

2011. dec. 27. 08:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem jövőre lesz az esküvőm, de eszem ágában sincs felkérni a párom unokatestvérét pl., hogy legyen a koszorúslányom. Utálom, állandóan keresztbe tesz és provokál.

Az se érdekelne, ha fejre állna, sőt.. még örülnék is neki. Az esküvőre se hívnám meg, de protokollból kötelező.

És a legszörnyűbb, hogy párom sincs oda érte már kiskoruk óta. Iszonyatos a személyisége.

2011. dec. 27. 17:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez még lemaradt:

Valószínűleg lehet, hogy téged is ezért 'kerültek'.

2011. dec. 27. 17:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy így történt, biztos nekem is rosszul esett volna. Azért gondold át a helyzetet, mert ha nem volt koszorúslány, akkor nem akartak stb. Nekem most nyáron lesz az esküvőm, 5 koszorúslány lesz: a párom lánya (8), unokatesóim (16,17) és két legjobb barátnőm (25,27). A ruhának meg nem kell feltétlenül rózsaszínnek lennie, meg habos-babosnak. Nálunk sötétlila lesz és mindenki a saját ízlésének megfelelőt fog varratni, csak az anyag lesz adott.

Ne bánkódj, lehetsz még sokszor koszorúslány!

2011. dec. 29. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!