Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem esett rosszul vagy más is így gondolná?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az unokatestvérem a nyáron ment férjhez, anyukám a keresztanyja apa a keresztapja,és apa volt a násznagya.Ennek ellenére nem lettem megkérve hogy koszorúslány legyek. 14 éves vagyok.2011. dec. 26. 21:55
2/21 anonim válasza:
Nekem is rosszul esett volna a helyedben. De szerintem nagyon kár ezen gondolkoznod vagy szmorkodnod ez nem olyan nagy probléma az életben
4/21 anonim válasza:
És decemberben már sikerült is felfogni, hogy nem kértek fel?
5/21 anonim válasza:
nekem is rosszul esne elhiszem ha sz.ar. mert egy koszorúslány ruha nem egy vagyon. de viszont ha nem álltok közel egymáshoz az unokatesóddal akkor viszont nem bunkó.ság
6/21 anonim válasza:
Őszintén... én soha nem akartam koszorúslány lenni, ezért nem tudom mit érezhetsz. Szerintem szólhattál volna neki, vagy a szüleidnek, hogy esetleg lehetnél-e. De így utólag is megemlítheted, hogy rosszul esett. Beszélj vele, biztosan bocsánatot kér, mert megbántott. ;)
7/21 anonim válasza:
Lendülj túl a dolgon. Egyébként meg tudnád fogalmazni, hogy mi a jó a "koszorúslányságban"?
Rózsaszín habos ruhában akartál kicsit szerepelni?
8/21 anonim válasza:
Majd visszaadhatod neki.Ha majd férjhez mész,ne hívd meg a lagziba.Vagy hívd meg,és kérd fel koszorúslánynak az unokatesód legnagyobb ellenségét..
10/21 anonim válasza:
fél éve ezen eszed magad? gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!