Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak nekem esett rosszul vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem esett rosszul vagy más is így gondolná?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az unokatestvérem a nyáron ment férjhez, anyukám a keresztanyja apa a keresztapja,és apa volt a násznagya.Ennek ellenére nem lettem megkérve hogy koszorúslány legyek. 14 éves vagyok.
2011. dec. 26. 21:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%
Szarj a küszöbre. Bosszú!
2011. dec. 26. 22:02
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is rosszul esett volna a helyedben. De szerintem nagyon kár ezen gondolkoznod vagy szmorkodnod ez nem olyan nagy probléma az életben
2011. dec. 26. 22:05
 3/21 anonim ***** válasza:
51%
Ez valóban vért kíván!!!
2011. dec. 26. 22:05
 4/21 anonim ***** válasza:
71%
És decemberben már sikerült is felfogni, hogy nem kértek fel?
2011. dec. 26. 22:06
 5/21 anonim ***** válasza:
nekem is rosszul esne elhiszem ha sz.ar. mert egy koszorúslány ruha nem egy vagyon. de viszont ha nem álltok közel egymáshoz az unokatesóddal akkor viszont nem bunkó.ság
2011. dec. 26. 22:07
 6/21 anonim válasza:
Őszintén... én soha nem akartam koszorúslány lenni, ezért nem tudom mit érezhetsz. Szerintem szólhattál volna neki, vagy a szüleidnek, hogy esetleg lehetnél-e. De így utólag is megemlítheted, hogy rosszul esett. Beszélj vele, biztosan bocsánatot kér, mert megbántott. ;)
2011. dec. 26. 22:09
 7/21 anonim ***** válasza:
45%

Lendülj túl a dolgon. Egyébként meg tudnád fogalmazni, hogy mi a jó a "koszorúslányságban"?

Rózsaszín habos ruhában akartál kicsit szerepelni?

2011. dec. 26. 22:11
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Majd visszaadhatod neki.Ha majd férjhez mész,ne hívd meg a lagziba.Vagy hívd meg,és kérd fel koszorúslánynak az unokatesód legnagyobb ellenségét..
2011. dec. 26. 22:13
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Tragédia...
2011. dec. 26. 22:13
 10/21 anonim ***** válasza:
75%
fél éve ezen eszed magad? gratulálok
2011. dec. 26. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!