Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék lánybúcsút, de senki sem érti meg. Valóban ilyen furcsa dolog ez? Miért néznek hülyének, ha nem akarok?
Anyósom és leendő sógornőm is csak azt erőszakolja, hogy de legyen, mert az kell. Nagyon szépen el is tervezték, hogy milyennek kellene lennie szerintük, és teljesen úgy nyilatkoznak mindenki előtt, mintha ez az én vágyam és elképzelésem lenne. Pedig már mondtam, hogy nem igazán akarom, de mintha a falnak beszélnék.
Legénybúcsú lesz a fiúknak. Nincs is vele semmi baj, ha a párom szeretne, hát én nem vagyok ellene. De miért kell nekem is tartanom lánybúcsút? Besavanyodott lennék, hogy én így gondolkozok, és nem érzem szükségét? Hogy szereljem le őket,milyen ötlettel, hogy ne kelljen ezt végigcsinálni?
Nektek milyen volt, ha volt, vagy voltatok már lánybúcsún?
Szia!
Nekem az jutott az eszembe, hogy a legjobb barátnő feladata (!), hogy a leánybúcsút megszervezze, és nem az anyósé vagy a jövendő sógórnőé. Hiszen a legtöbbet a barátnőd tud rólad, ő tudja mit szeretsz, mit nem.
Az ilyet,nem lehet ráerőszakolni az emberre. Mindenképp tisztázd velük, mielőtt késő lenne, és sértődés lenne a dologból.
Az én barátnőm tudta, hogy se kedvem, se időm nem lesz ilyenre, mert 3 hónap alatt szerveztünk meg mindent tokkal-vonóval. Éppen ezért volt egy szűkkörű csajszis esténk, amikor elmentünk egy olyan étterembe, amit mindenki kedvelt, és ettünk, ittunk, nasiztunk, meg dumáltunk egy jót. Annyi extra volt a dologban, hogy az én "cehhemet" a lányok fizették. És ez így volt jó, mindenkinek.
Üdv!
Nekem tegnap előtt volt a lánybúcsúm. Ha nem lett volna nagyon bántam volna. :) ha másért nem azért mindenképp jó, hogy önfeledten, újra a barátnőiddel bulizz. Nem feltétlenül kell vetközős pasi. De egy utolsó hatalmas bulizás a csajokkal szerintem teljesen jó dolog. Feleleveníteni a régi sztorikat és hatalmasakat röhögni! Nekem is kellett petrezselymet árulnom 2 pusziért. Hidd el, nagyon jó móka. :)
Szerintem szervezz magadnak TE egy búcsúztatót, úgy ahogy te akarod. :) de legyen egy este, amikor újra TI csajok együtt vagytok fent egész éjszaka. :) A sok esküvői előkészület közben/után jó egy este, ami a lazításról szól. :)
Sajnos nagyon gyakori lett itthon is ez az iszunk-hányunk-megszégyenülünk legény/ lánybúcsú.
Alapvetőnek tartom a tiszteletet, vagyis minimum megkérdezzük az illetőt, hogy szeretne- e tartani, és ha igen, akkor milyet. Nincs annál rosszabb, mint egy feszengő ünnepelt egy szar bulin.
A másik, hogy ugyanígy a vendégeket is illik megkérdezni, mert a jópofizáson túl nem biztos, hogy mindenkinek megfelel a dolog.
Azt gondolom, hogy ezeknek a hiányában nyugodtan mondj nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!