Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruhát varratni, venni, vagy kölcsönözni?
Köszönöm a netcímeket is!
21:41-ne foglalkozz a lepontozókkal, ezek értelem hiányos emberek, akik ebben lelik örömüket...én inkább csak sajnálom az ilyen lelki sérülteket:)
ja...én is kicsi vagyok---160cm---de nem bonyolult a ruha amit kitaláltam. Egyenes szabás, talán ekrü, pánt nélküli, mindenféle fodortól mentes. Ja, köszi neked is még1* a tanácsokat
én varrattam. 80.000-ből kijött úgy, hogy az esküvő után átalakította a varrónő estélyi ruhává.
sosem értettem, aki kölcsönzi ennek többszöröséért. Meg akkor már ugyanabból az anyagból volt a férjem mellénye, a csokrom fogója is.
ja, és aki varratja, annál valahogy mindig jobban harmonizál a ruha az egyéniségével. olyan rossz olyan menyasszonyt látni, akinek csodaszép a ruhája, meg fantasztikusan is áll neki, de valahogy nincs egységben. Talán így érthetőbb: szép rajta a ruha, de nem ő szép a ruhában.
Varratni. Az enyém (nagyon szép) 3 részes: szoknya, felső, bolero (gyönyörű). Kb. 50E Ft volt tavaly munkadíj+anyag. Bérelni hasonló ruhát a duplája lett volna. Én a kerületi újságból néztem ki egy hirdetést, nem bántam meg.
Sztem azért kölcsönzik olyan sokan, mert azt hiszik, hogy varratni drágább, vagy csak úgy presztízsből. Vagy kell rá a méregdrága kristályberakás (mert nem tud nélküle élni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!