Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői ruhát varratni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői ruhát varratni, venni, vagy kölcsönözni?

Figyelt kérdés
Sztem varratni közel annyiba kerül, mint kölcsönözni. Akkor miért kölcsönöznek oly sokan? Aki tud megközelítőleg árakat is írjon, köszke:)
2009. máj. 18. 19:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a netcímeket is!

21:41-ne foglalkozz a lepontozókkal, ezek értelem hiányos emberek, akik ebben lelik örömüket...én inkább csak sajnálom az ilyen lelki sérülteket:)

ja...én is kicsi vagyok---160cm---de nem bonyolult a ruha amit kitaláltam. Egyenes szabás, talán ekrü, pánt nélküli, mindenféle fodortól mentes. Ja, köszi neked is még1* a tanácsokat

2009. máj. 19. 20:28
 22/24 anonim ***** válasza:
egy egyszerü ruhát mint amilyet említesz 20-30 ezerért lehet kölcsönözni ha nem egy nagy márka.
2009. máj. 20. 20:04
 23/24 anonim ***** válasza:

én varrattam. 80.000-ből kijött úgy, hogy az esküvő után átalakította a varrónő estélyi ruhává.

sosem értettem, aki kölcsönzi ennek többszöröséért. Meg akkor már ugyanabból az anyagból volt a férjem mellénye, a csokrom fogója is.

ja, és aki varratja, annál valahogy mindig jobban harmonizál a ruha az egyéniségével. olyan rossz olyan menyasszonyt látni, akinek csodaszép a ruhája, meg fantasztikusan is áll neki, de valahogy nincs egységben. Talán így érthetőbb: szép rajta a ruha, de nem ő szép a ruhában.

2009. máj. 23. 16:06
 24/24 anonim ***** válasza:
41%

Varratni. Az enyém (nagyon szép) 3 részes: szoknya, felső, bolero (gyönyörű). Kb. 50E Ft volt tavaly munkadíj+anyag. Bérelni hasonló ruhát a duplája lett volna. Én a kerületi újságból néztem ki egy hirdetést, nem bántam meg.

Sztem azért kölcsönzik olyan sokan, mert azt hiszik, hogy varratni drágább, vagy csak úgy presztízsből. Vagy kell rá a méregdrága kristályberakás (mert nem tud nélküle élni).

2009. máj. 28. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!