Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői ruhát varratni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői ruhát varratni, venni, vagy kölcsönözni?

Figyelt kérdés
Sztem varratni közel annyiba kerül, mint kölcsönözni. Akkor miért kölcsönöznek oly sokan? Aki tud megközelítőleg árakat is írjon, köszke:)
2009. máj. 18. 19:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Húúú...erre nem is számítottam, hogy ennyien válaszolnak majd. Arik vagytok, köszönöm, árakat is tudna vki? Csak olyan körülbelülit! Ja, amúgy Gy-M-S megye
2009. máj. 18. 21:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A kölcsönzés ára lehet 20e-150e is attól függően hogy volt e már a ruha viselve illetve hányszor és hogy mi a márkája illetve az üzletek között is érdemes körül nézni. Valahol olcsobb valahol drágább a hasonló ruha. Ja és persze az sem mindegy hogy egy 10 méteres uszályos ruha kell e vagy egy egyszerü szabásu ruha.
2009. máj. 18. 21:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Mosonmagyaróvár.: www.arabellaszalon.hu

Győr: www.charlotte.5mp.eu

Kapuvár: www.ekruszalon.hu

Illetve: menyasszonyiruhakolcsonzo.lap.hu

Itt rengeteg ruhát találsz és biztos mindegyik szalonnak van telszáma ott tudsz érdeklődni az árakról. Sok sikert és boldogságot.

2009. máj. 18. 21:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

20:31-es vagyok..nem értem, miért kellett egyből lepontozni..nekem megmondták az összes szalonban, hogy bármi kis baja lesz a ruhának, rögtön ki kell fizetnem az egészet.

lehet, hogy ti jobb helyeken jártatok, de attól még nem érzem kevésbé hasznosnak a válaszomat.

2009. máj. 18. 21:38
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Pl. az előbb emlitett ekrüszalonban van pár ruha ami meg is vehető az áruk 75000-100000ft között van tehát ha kölcsönzöd akkor nem lehet több mint az ár fele.
2009. máj. 18. 21:40
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mi az érdekes, kérdező? Hogy itt is járt valaki lepontozni :-( Pedig szerintem nem te tetted, hiszen a hozzászólásaid alapján mindegyik választ értékelted. Én kívánom neked, hogy találd meg a számodra legjobb megoldást, varrni nem nehéz, csak aprósággal kell kezdeni, én 9 évesen tanultam meg horgolni, kötni, hímezni, és utána jött a varrás nem sokkal később, így ha nem is végeztem szaksulit, de a gyakorlat megtanított. Kölcsönözni és venni akkor érdemes, ha olyan az alkatod, amire általában készítenek ruhát (nekem nem olyan, kicsi vagyok), varratni pedig akkor érdemes, ha találsz a közeledben jól dolgozó, megbízható szakembert. Szóval sok sikert, és sok boldogságot. Én magam varrom majd, és meg fogom tartani, jó lesz rá emlékezni, mert az a ruha nem csak életem egyik legszebb napjának lesz egy darabja, hanem új életem kezdete, és búcsúzás a kőkemény, szenvedésekkel teli gyermekkortól és fiatalkortól.
2009. máj. 18. 21:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát az kicsit messze van tőlem.Nekem az a tapasztalatom ,ha nem nagyvárosban kölcsönzöd,ált.olcsóbb.20-30e-től akár a csillagos ég...
2009. máj. 18. 22:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
én kölcsönzöm. minek varratnék? hogy aztán a lagzi után betegyem a ruhát a szekrény aljába? áh.. a ruhám 92 ezer ft lesz..vadonat újonnan kölcsönözve. és pont olyan, mint amilyenről mindig is álmodtam. ;)
2009. máj. 19. 07:41
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez függ attól, hogy milyen a ruha amit akarsz. Én pl. kölcsönöztem, mert a ruhám abszolút nem egyszerű és megvarratni jóval többe kerül volna. A kölcsönzés sem volt olcsó, de legalább pont olyan, amilyet szeretnék. Megvarrathattam volna, de mire elmagyarázom a varrónőnek, hogy milyen is legyen... Aztán meg lutri, vagy olyanra sikerül vagy nem. Én 150 ezerért bérlem és megkérdeztem jó pár varrőnőt (mutattam róla képet), hogy mennyi lenne, és csak egy mondott ugyanekkora árat ,a többi többet mondott. Ha olyan a ruha egyébként át lehet utána alakítani, estélyinek, de az enyémmel még az sem lenne egyszerű, ezért marad a bérlés.

Az meg, hogy ki kell fizetni a ruhát,ha sérül, nem teljesen igaz. Az úgy van a legtöbb szalonban, hogy kérnek sérülési kauciót. Ez a ruha bérleti díjának X százaléka. Elmondják mikre vigyázz. Ha visszavitted a ruhát, és nem sérült, akkor visszadják a pénzt, ha sérült a sérülés mértékével arányos tartanak vissza pénzt. Tehát, ha szanaszét szakad az alja, akkor lehet, hogy nem kapod vissza. Érdemes átvizsgálni a ruhát, mielőtt elhozod, nehogy legyen rajta már akkor is sérülés, és utána rádfogják. Hallottam már ilyen. Hosszú voltam, bocsi!

2009. máj. 19. 11:07
 20/24 anonim ***** válasza:
szerintem is felesleges varratni vagy megvenni, csak foglalja a helyet meg a baj van vele, ha meg nosztalgiázni akarsz vedd elő a fényképeket. Én nagyon jól jártam a kölcsönzős ismerte a szüleimet és igy 50e-ért kaptam meg egy 2009es modell amit én veszek fel elsőnek. :D
2009. máj. 19. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!