Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruhát varratni, venni, vagy kölcsönözni?
Mosonmagyaróvár.: www.arabellaszalon.hu
Győr: www.charlotte.5mp.eu
Kapuvár: www.ekruszalon.hu
Illetve: menyasszonyiruhakolcsonzo.lap.hu
Itt rengeteg ruhát találsz és biztos mindegyik szalonnak van telszáma ott tudsz érdeklődni az árakról. Sok sikert és boldogságot.
20:31-es vagyok..nem értem, miért kellett egyből lepontozni..nekem megmondták az összes szalonban, hogy bármi kis baja lesz a ruhának, rögtön ki kell fizetnem az egészet.
lehet, hogy ti jobb helyeken jártatok, de attól még nem érzem kevésbé hasznosnak a válaszomat.
Szerintem ez függ attól, hogy milyen a ruha amit akarsz. Én pl. kölcsönöztem, mert a ruhám abszolút nem egyszerű és megvarratni jóval többe kerül volna. A kölcsönzés sem volt olcsó, de legalább pont olyan, amilyet szeretnék. Megvarrathattam volna, de mire elmagyarázom a varrónőnek, hogy milyen is legyen... Aztán meg lutri, vagy olyanra sikerül vagy nem. Én 150 ezerért bérlem és megkérdeztem jó pár varrőnőt (mutattam róla képet), hogy mennyi lenne, és csak egy mondott ugyanekkora árat ,a többi többet mondott. Ha olyan a ruha egyébként át lehet utána alakítani, estélyinek, de az enyémmel még az sem lenne egyszerű, ezért marad a bérlés.
Az meg, hogy ki kell fizetni a ruhát,ha sérül, nem teljesen igaz. Az úgy van a legtöbb szalonban, hogy kérnek sérülési kauciót. Ez a ruha bérleti díjának X százaléka. Elmondják mikre vigyázz. Ha visszavitted a ruhát, és nem sérült, akkor visszadják a pénzt, ha sérült a sérülés mértékével arányos tartanak vissza pénzt. Tehát, ha szanaszét szakad az alja, akkor lehet, hogy nem kapod vissza. Érdemes átvizsgálni a ruhát, mielőtt elhozod, nehogy legyen rajta már akkor is sérülés, és utána rádfogják. Hallottam már ilyen. Hosszú voltam, bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!