Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői ruhát varratni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői ruhát varratni, venni, vagy kölcsönözni?

Figyelt kérdés
Sztem varratni közel annyiba kerül, mint kölcsönözni. Akkor miért kölcsönöznek oly sokan? Aki tud megközelítőleg árakat is írjon, köszke:)
2009. máj. 18. 19:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Én magamnak fogom varrni :-)
2009. máj. 18. 19:59
 2/24 A kérdező kommentje:
de jó neked, h értesz hozzá... Amúgy én is komolyan elgondolkodtam ezen a dolgon, nagyon szivesen megvarrnám magamnak, de picit se konyítok a varráshoz. Ha beszerzek egy varrógépet, és van rá 1 évem...szerinted/tek???
2009. máj. 18. 20:01
 3/24 anonim ***** válasza:
84%

Nem a szakmám, de örököltem ezt a képességet, varrtam már több dolgot, plüss állatkáktól kezdve gyerekruháig, úgyhogy talán ez is menni fog :-)

Nem akarok kölcsönözni, mert azt más is hordta már előttem, venni nem biztos, hogy akkor egyszerre lesz annyi pénzem, varratni szintén, és nem biztos, hogy az elképzeléseimnek megfelelő lesz. Ha magam varrom, akkor a költséget is be tudom osztani (nem kell egyszerre megvenni mindent), olyan lesz, amit elképzelek, méretre is jó lesz, és előttem még senki nem hordta.

2009. máj. 18. 20:06
 4/24 anonim ***** válasza:
68%

én venném..varrni nem tudok, a kölcsönzés pedig pofátlanul drága (errefelé még az is 5 ezerbe kerül, ha csak felpróbáljuk a ruhát), ráadásul akkor aggódnom kellene, hogy mi van, ha piszkos lesz az alja, vagy ráborul valami..akkor ki kell fizetnem az egészet és ugyanott tartok.

szóval én venném.

2009. máj. 18. 20:14
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt nem mondanám hogy ki kell fizetni a kölcsönzött ruhát ha koszos lessz.Én annó kölcsönöztem az enyémet és nem hogy koszos lett az alja de rá is léptek és lett rajta egy kis szakadás de nem kellet fizetni. A kölcsönzött ruhát rád szabják és fele annyiba nem kerül mintha megvennéd.-5 napot van nálad a ruha tehát kapkodni sem kell hogy vissza vidd.
2009. máj. 18. 20:31
 6/24 anonim ***** válasza:
62%
Én varratom. Annyiba kerül mintha kölcsönözném, és nem találtam olyat ami fekete fehér lett volna, ezért varratom.
2009. máj. 18. 20:37
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert egyszerűbb kölcsönözni. Kinézi az ember, az biztos olyan amilyen, nem kell hetente próbára menni, és nem kell pakolászni az eskövő után. Gyanítom senki nem akarja az esküvői ruháját később is hordani.
2009. máj. 18. 20:38
 8/24 anonim ***** válasza:
66%
Én személy szerint eltenném emlékbe, tehát a kölcsönzés kizárva.
2009. máj. 18. 20:54
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon csúnya dolgot csináltam.:( Igaz nagyon olcsón kijöttem és lett egy barátnőm de azért mégse volt szép. Megismerkedtem egy varrónővel nem volt eleinte olyan szimpatikus de aztán megkedveltem nem találkoztunk sokszor de azért néha számíthattam rá. Na szóval rájöttem hogy ő megtudná nekem varrni a ruhát. Torpedóval elkezdtem vele ismerkedni és megszerettem. Ő meg felajánlotta hogy megvarrja a ruhámat. Azóta is barátnők vagyunk. Ha varratod biztos olyan lesz amilyet akartál.

Szerintem venni teljesen felesleges. Nem fogod még1x felvenni ha meg mégis úgy kerül rá sor(Remélem nem)akkor meg úgysem azt fogod felvenni. Én most kölcsönöztem nem rég egy koszorúslány ruhát az drágább volt mint az én menyasszonyi ruhám! Bocsi hogy hosszú lett!

2009. máj. 18. 21:03
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hol laksz,de ahol én (és biztos van ilyen máshol is)ott van egy esküvői ruhás,ahol a hölgy varrja a ruhákat.Ő nagyon készséges(legalábbis,amikor én érdeklődtem az volt)ha tetszik egy ruhája,csak egy kicsit alakítanál rajtaPl ujja van,nem szeretnél v. nyakbakötös és máshogy szeretnéd,megcsinálja.Ill.azt mondta,hogyha viszek 1 képet és az ő elképzelésébe is belefér,akkor megvarrja(rám) és az első viselés az enyém a komplett ruha ára(varrás,anyag stb.)lesz az kölcsönzési díj.
2009. máj. 18. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!