Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruhát varratni, venni, vagy kölcsönözni?
Nem a szakmám, de örököltem ezt a képességet, varrtam már több dolgot, plüss állatkáktól kezdve gyerekruháig, úgyhogy talán ez is menni fog :-)
Nem akarok kölcsönözni, mert azt más is hordta már előttem, venni nem biztos, hogy akkor egyszerre lesz annyi pénzem, varratni szintén, és nem biztos, hogy az elképzeléseimnek megfelelő lesz. Ha magam varrom, akkor a költséget is be tudom osztani (nem kell egyszerre megvenni mindent), olyan lesz, amit elképzelek, méretre is jó lesz, és előttem még senki nem hordta.
én venném..varrni nem tudok, a kölcsönzés pedig pofátlanul drága (errefelé még az is 5 ezerbe kerül, ha csak felpróbáljuk a ruhát), ráadásul akkor aggódnom kellene, hogy mi van, ha piszkos lesz az alja, vagy ráborul valami..akkor ki kell fizetnem az egészet és ugyanott tartok.
szóval én venném.
Én nagyon csúnya dolgot csináltam.:( Igaz nagyon olcsón kijöttem és lett egy barátnőm de azért mégse volt szép. Megismerkedtem egy varrónővel nem volt eleinte olyan szimpatikus de aztán megkedveltem nem találkoztunk sokszor de azért néha számíthattam rá. Na szóval rájöttem hogy ő megtudná nekem varrni a ruhát. Torpedóval elkezdtem vele ismerkedni és megszerettem. Ő meg felajánlotta hogy megvarrja a ruhámat. Azóta is barátnők vagyunk. Ha varratod biztos olyan lesz amilyet akartál.
Szerintem venni teljesen felesleges. Nem fogod még1x felvenni ha meg mégis úgy kerül rá sor(Remélem nem)akkor meg úgysem azt fogod felvenni. Én most kölcsönöztem nem rég egy koszorúslány ruhát az drágább volt mint az én menyasszonyi ruhám! Bocsi hogy hosszú lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!