Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miben menjek az esküvőmre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben menjek az esküvőmre? Hétköznap lesz, két tanúval semmi felhajtás!

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a kosztümös fajta.Mit vegyek fel ami alkalomhoz illő lenne?
2009. máj. 18. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen ilyen extra elegáns fajta kell, csak úgy kábé szabásra, hosszra, hogy mire gondoltunk azzal, hogy koktél ruha. :)

Bármilyen ruha, amiben jól érzed magad, de azért nem az, amiben a kukát szoktad levinni. :) A többi a fantáziádon múlik csak. Ha meg nem viselsz ilyeneket, akkor a többiek számára főleg alkalmi lesz egy egyszerűbb is. :)

2009. máj. 18. 15:06
 12/14 A kérdező kommentje:

Talán egy hosszú koktélruhát eltudok magamon képzelni.:):)

Köszi szépen mindenkinek,nélkületek nem ment volna nem jutott volna eszembe!!!És barátkoztam volna tovább a kosztümmel amit talán soha többet nem vettem volna fel!

2009. máj. 18. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem egy keddi napon volt az esküvőm, két tanúval, utána mentem is vissza dolgozni. Reggel egy tipikus "kis fekete" ruhában mentem, vettem rá egy blézert. Az anyakönyvvezetőnél ezt levettem.

2009. máj. 18. 20:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kosztüm nem is való esküvőre, még akkor sem, ha két tanud lesz csak jelen. Nekem egy ekrü szinű pánt nélküli térdig érő ruhám volt, színében és anyagában azonos boleróval. A ruhán mell alatt arany színű csipke szerű anyag volt, így arany színű cipőm volt. Csini voltam nagyon :) Nálam még szóba jöhetett volna a fehér, esetleg valami nagyon világos ruci.
2009. máj. 18. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!