Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben menjek az esküvőmre? Hétköznap lesz, két tanúval semmi felhajtás!
Nem feltétlen ilyen extra elegáns fajta kell, csak úgy kábé szabásra, hosszra, hogy mire gondoltunk azzal, hogy koktél ruha. :)
Bármilyen ruha, amiben jól érzed magad, de azért nem az, amiben a kukát szoktad levinni. :) A többi a fantáziádon múlik csak. Ha meg nem viselsz ilyeneket, akkor a többiek számára főleg alkalmi lesz egy egyszerűbb is. :)
Talán egy hosszú koktélruhát eltudok magamon képzelni.:):)
Köszi szépen mindenkinek,nélkületek nem ment volna nem jutott volna eszembe!!!És barátkoztam volna tovább a kosztümmel amit talán soha többet nem vettem volna fel!
Szia!
Nekem egy keddi napon volt az esküvőm, két tanúval, utána mentem is vissza dolgozni. Reggel egy tipikus "kis fekete" ruhában mentem, vettem rá egy blézert. Az anyakönyvvezetőnél ezt levettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!