Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben menjek az esküvőmre? Hétköznap lesz, két tanúval semmi felhajtás!
például ez a három az.
Én elkértem az unokatesóm tört fehér nyári kis ruháját. És volt egy hozzá illő magassarkú szandálom.
Combközépig ért a ruha, pántos, kis csipkés részek stb. A kosztümöt nem éreztem stílusomnak, farmerban csak nem megyek, lehet másnak az ilyen hétköznapi vagy közönséges ruha, de én jól éreztem magam benne és mindennap úgysem hordok olyan ruhát.
Valami ezekhez hasonló?
ha nem esküvői tuhát veszel fel, akkor legyen kis kosztüm, blézer, akár vaj szinü, vagy fehér, a férjnek zakó, öltösz, ing,
plusz virág, meg a gyűrűk és az a pár ember, ennyi.
Nekem is hétköznap volt csak a tanúkkal. Pont ilyen meleg is volt. Én egy hosszú spagetti pántos aranyszinű selyem ruhában voltam és volt hozzá egy stóla. Ugyanolyan szinben és anyagban. Fehér virágokból virágcsokor. A hajam kontyaba fel volt tűzve és abban is kis fehér virágdiszek voltak.
Azóta is ez a kedvenc ruhám. Már nagyon sok helyre felvettem és imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!