Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
400 fős lagzi? Ti, hogy látjátok ezt a dolgot? Hiába kicsi falu, de azért szerintem nem kellene meghívni Kis Miskát, Mariskát. A tegnapi NÉGY ESKÜVŐben volt.
Utolsó nagyon jó volt pfff :DDDD
Amúgy én nem tartanék készítős lagzit, mert nagy szenvedés az egész. Inkább az éttermire szavazok és akkor a kaja is meleg marad, a rokonak sem fáradnak el a főzésben.
A 400fő meg mindenkinek szíve joga. Ha ettől boldogabb lesz...
Szia!
Én is láttam a műsort. Nekem az a véleményem, hogy régen (pl. nagyszüleink idejében) 400 fő nem volt akkor teher, legalábbis nekem nagymamám mindig mesélte, hogy akkor a vendégek, rokonok, barátok hozták a tyúkot a levesbe, lisztet, tojást a sütikhez, háznál mindig akadt malacka :D
A kis faluval meg az a gond, hogy ott aztán tényleg mindenki ismer mindenkit. Én a 15 ezres városkánkban nem tudok úgy végigmenni, hogy ne kelljen folyton csókolomozni :D
Ma már csak az csinál ekkora lagzit, aki jól el van eresztve anyagilag. Nem mondom, nekem nagy álmom egy ekkora esküvő, de elég nekem a 80 rokon, barát, akit meg kell vendégelni... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!