Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakodalomba milyen ruhát adjak a fiaimra?
Figyelt kérdés
7 és 10 évesek, csak vendégek leszünk. Holnap lesz a lagzi, és most derült ki, hogy a nagyobbikra nem jó az öltönynadrág. Már nem tudunk elmenni venni, otthon egy szép fekete farmerja van, arra gondoltam azt adom rá. A barátnőm szerint ez nagyon gáz lenne. Tényleg?
És ha meleg lesz (azt mondják, akár 29C° is lehet), akkor valami elegánsabb térdnadrágot adhatok rájuk? A fehér ing maradjon, vagy ahelyett is adhatok elegánsabb -pl. ingnyakas- pólót?
Mindenki mást mond, teljesen tanácstalan vagyok.
2009. máj. 15. 12:21
1/7 anonim válasza:
teljesen fölösleges az öltöny, főleg, ha nem közvetlen rokon(testvér). a jobb kinézetű farmer, oldalzsebes nadrág, bársonynadrág is feldobható egy egyszerű inggel de ilyen fiataloknál az ing se kötelező. nyakkendőt meg el is felejtheted. nézz végig egy nászmeneten... rengetegen vannak farmerban. sosem megy ki a divatból. a térdnadrág is jó természetesen. ne legyünk már konzervatívak ebben a mai világban.... öltöny??? 10 évesre? azt is idétlennek tartom ha egy 1-2 évesre keresztelőn öltönyt adnak... a baj a mai világgal, h a gyerekeket kis felnőtteknek öltöztetik és azt várják tőlük akként is viselkedjenek. természetesen ez csak saját vélemény...
2009. máj. 15. 12:37
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam. Igen, régen voltunk utoljára lakodalomban, akkor még csak az egyik fiú volt meg, és 6 hónaposan nem adtam rá öltönyt :-). De akkor most sem fogok.
2009. máj. 15. 12:41
3/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy ilyen kicsi gyerekekre mit adsz. Legyenek tiszta, vasalt, foltmentes ruhában.
2009. máj. 15. 12:58
4/7 anonim válasza:
Azért a 7 és 10 évesek nem olyan kicsik már. Én nem öltöztetném őket egy ünnepi alkalomra úgy, ahogy azt iskolába mennek hétköznap.
A farmer és a térdnadrág nem oda való még akkor sem, ha nagyon meleg lesz. Egy iskolai kirándulásra teljesen jó, de egy esküvőre és lakodalomba nem.
Ugyanez van a pólóval is. Ha van fehér ing, akkor az mindig elegáns és ünnepélyes. A póló meg hétköznapi.
2009. máj. 15. 14:23
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj belőle problémát! Én úgy gondolom ma 2009ben öltönybe öltöztetni gyereket nagyon béna, elavult és szánalmas ahogy az előttem szóló írta. Legyenek gyerekek gyerekruhában , én mondjuk fehér inget adnék rájuk de ez lehet fehér galléros póló is és bármilyen újszerű gatyát. Persze vannak akik a falunak, rokonságnak, szomszédnéniknek öltöztetik a gyereket és programot csinálnak a ruházkodásból, de sztem ez hülyeség. Nem ti lesztek a nagyszám hanem az ifjú pár.
2009. máj. 15. 15:40
6/7 anonim válasza:
Akkor is csak gyerekek, felesleges annyira kiöltöztetni őket, nem éreznék jól magukat és úgyis csak összekennék, a gyerekek egy lagzin is gyerekek, rohangálnak, elesnek stb. Szerintem a fekete farmer meg egy ing nagyon megfelel és a buli részére át is öltöztetheted rövidnadrágba őket ha valóban olyan meleg lesz. Aki emiatt megszól annak sincs jobb dolga. A nagybátyám esküvőjén a tesója kisfia egy tök hétköznapi rövid gatyában meg pólóban volt már a lagzin, senkit nem érdekelt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!