Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normális, hogy 33 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 33 évesen szeretnék végre feleség lenni?

Figyelt kérdés
Tavaly februárban megkérte a párom a kezem,nem hivatalos eljegyzés volt,amin összeül a család,meg hasonlók,nem is volt akkor még sok pénz arra,hogy gyűrűt vegyen(kaptam egy helyes kis ezüstgyűrűt,de én ennek is nagyon örültem!)És kb.ennyiben is maradt a dolog!A barátaink folyton kérdezik,mikor házasodunk végre össze,a válasz mindig a "majd" lett!Én már túl vagyok azon a dolgon,hogy nagy lagzit szeretnék magamnak,egy kor után már nem is ez a fontos,meg azt gondolom,amit egy lagzira elköltesz,inkább egy lakáshitelbe fektetem bele,ez fontosabb a számomra!A párom fiatalabb 4 évvel tőlem,de nem érzem,hogy már gyerek lenne!imád engem,tudom,hogy velem szeretne élni,de úgy érzem,a szüleinek még a szándékról sem beszélt!Ha rákérdezek,hárít!A körülöttünk lévő összes barátunk már házas,vagy házasodik a nyáron,és babájuk van!És még egyszer írom,biztos vagyok benne,hogy én kellek neki,de mégis meddig lehetek türelmes,ha nekem igenis fontos a házasság??
2009. máj. 15. 11:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem német,MAGYAR !!! :)
2009. máj. 15. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Mond azt neki, hogy terhes vagy. A reakciójából kiderül, hogy mik a szándékai. De ne húzd sokáig, mert ugye hazugságnak számít.
2009. máj. 15. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
32%
Én arra tippelek, hogy túl kényelmes dolga van melletted és ezért nem fontos számára a kapcsolat legalizálása. Semmiképpen nem szülnék ebben a helyzetben gyereket, noha nagyon benne vagy az időben. Már csak azért is lépnie kellene! Valami oka lehet még annak, hogy nem akar teljesen felvállalni téged még annk ismeretében sem, hogy te mennyire - és jogosan - szeretnéd ezt. Talán a szülei fékezik esetleg azért, mert néhány évvel idősebb vagy. Ez a dolog is teljesen megszokott és elfogadott manapság, tehát nem hivatkozási alap. Állj a párod elé és beszéld meg vele utoljára ezt a dolgot. Vidd döntésre!
2009. máj. 15. 12:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Áá,ez nem jó ötlet! :)Ugyanis akarunk babát,rajta vagyunk a projecten,már lassan ,de nem jön még össze!!Szóval ezért sem értem,gyerek az jöhet bármikor,de esküvő...??
2009. máj. 15. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

Biztosan megvan rá az oka, de nem árulja el neked valami miatt, valószínűleg nem akar megbántani. Ha meg sokat noszogatod a téma miatt, akkor meg már nem lesz jó, amikor tényleg eljut odáig, és azt mondja, nna menjünk, válasszuk ki a gyűrűket, vagy valami hasonló.Elveszik így a romantika. Utólag meg majd mindig eszedbe jut, és a fejéhez vágod, hogy persze mert csak azért vettél el, mert én erőltettem...Nna, ezt nem ártana elkerülni!!!

Még talán egyszer felhoznám a témát, hátha elárulja mi az oka, valahogy csak lightosan, pl. : Mi bajod is van neked az esküvősdivel, meg a házassággal? vagy: Szerinted nem lenne gáz, ha terhes lennék, majd gyerekünk lenne, de még mindig nem vagyunk házasok, és a kórházban apasági nyilatkozatot kell tenned? (gondolom nem szívesen mennél férjhez terhesen, ezt sem árt megemlíteni neki) Vagy pl. mondd neki, hogy inkább védekezzünk ezentúl, meggondoltam magamat, mégsem szeretnék még babát, mert nagyon rosszul érezném magamat, hogy férj nélkül kell szülnöm. (mivel terhesen nem akarsz házasodni) Erre biztosan reagál valamit, amitől okosabb leszel. Most, hogy ezt így végigírtam, talán én is a legutóbbit választanám, azzal elég jól sarokba lehetne szorítani úgy, hogy ne kényszerítsd, hanem úgy tűnjön, hogy magad miatt te ezt így gondolod, és inkább leteszel a babaprojectről most. Aztán miután ezt kifejtetted, hagyjad békén, majd használjatok gumit, az elég idegesítő sok férfinak:) (legalábbis az én párom utálja) Aztán ha látja, hogy komolyan gondolod, biztosan lép valamit. De mint már írtam ne erőltesd semmiképp, mert utána neked lesz rosszabb, mikor mindig eszedbe jut, hogy erőltetted. (én mindig azt vágom a párom fejéhez, hogy lehet össze se jövünk, ha nem költözöm be (direkt) a koliba, ahol te laktál:) Szóval egy szó mint száz, drukkolunk nagyon, de tényleg igaza van sok előttem szólónak, ne veszélyeztesd a kapcsolatotokat az erőltetéssel, gondolkodj hosszú távban, hogy tényleg jó érzés töltsön el az esküvőtök napján, ne a bizonytalanság, hogy most ő is akarta-e ezt tényleg...!

Nagyon jó ember a párod, ne kockáztass, egyáltalán nem elvárás ma már a házasság, csak valahogy ez a vágy sok nőbe belé van kódolva, de mivel a pasiké a jog, hogy döntsenek, muszáj rájuk hagyni. Mi is rákérdeztünk hasonló esetnél a barátainknál, de csak 1-2x, míg meg nem világosodtunk mi a szitu, de egyáltalán nem gáz, hogy nem házasok,és nem fogjuk felhozni a témát többet.:)

Mondjuk szerintem lehet még bizonyítanod kéne neki, az sem egy utolsó dolog, pl. ha rendesen lefoglalnád magadat a munkával,(kicsit mellőzve a gyerekügyet még) te is kevesebbet agyalnál, és ő is jobban felnézne rád, ha mellette is tudnál kicsit önálló lenni. Ez nagyon fontos a nőknek is a mai világban, főleg külföldön, mikor nincs ott a család, hogy segítsen. Próbáld fordítva látni a helyzeteteket, az ő szemével. Ha pasi lennék, nekem sem az esküvő lenne az első a jelent szituban.

Azt hiszem részemről ki is merítettem a témát túlságosan is! Bocsi,remélem nem haragudtál meg!

Puszi!:)

2009. máj. 15. 14:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik korábbi hozzászóló vagyok:

tetszett ez a beírásod, hogy a neved elé most, mint leánynak odaírják, hogy "LEDID", mintha senkihez sem tartoznál.

Tudod én egyszer férjhez mentem, felvettem a férjem nevét, aztán mikor váltam azt sem tudtam, milyen rohanva intézzem le onnan a nevem elől azt a légypiszkot.

Most mikor férjhez mentem ismét, megbeszéltem a párommal, hogy engem már mindenki így ismer lánykori néven és én én vagyok, nem pedig más, nem szeretném a nevét viselni. Megértette, hogy nem lenézés, nem bántás, semmi bajom a tisztességes, szép nevével, de az enyém nekem tökéletesen megfelel. úgyhogy ledig lánykori nevem maradt. És hogy ebből nem tudják, hogy férjhez mentem? Kit érdekel? Nem azért mentem férjhez.

2009. máj. 15. 15:56
 17/18 anonim ***** válasza:
a ledig azt jelenti hajadon, és ez a baja a kérdezőnek, hogy ha valaki azt írja be, hogy hajadon, nem a neve. Olyan nincs valószínű, hogy élettársi kapcsolatban, mert az is más azért, az tükrözné a jelenlegi felállást. A hajadon az azt jelenti lényegében, hogy nincs partnere.
2009. máj. 15. 16:14
 18/18 anonim ***** válasza:
részemről 26 vagyok (F), a párom 32 és alig várom hogy elvegyem! Igenis, ha valakik szeretik egymást, akkor igenis at összetartozás megerősítése, és felvállalása a házasság. Ez egy elég hülye és idióta trend, hogy a házasság nem kell, mert scak papír.. jah, meg azok mondanak még iylet, akik már túl vannak pár házasságon, és teljesen kiábrándultak az életből..
2009. máj. 16. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!