Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőtök előtt hány hónappal kezdtétek el szervezni az esküvőtöket? Mivel kezdtetek? Kíváncsi vagyok, hogy Ti mivel kezdtetek? Fogalmam sincs, hogy hol kezdjem a szervezkedést.
7hónappal előtte.
Vendéglista összeállítása, helyszín kiválasztása
Ruhavásárlás/kiválasztás
Meghívók
Kaják, helyszínbérlés
Zenekar, szakácsok, pincérek, fodrász, kozmetikus...stb
Utolsó ruhapróba
Esküvő :)
Sok boldogságot nektek!
Szia!
Mi egy évvel előbb kezdtük el szervezni. A vendéglistával és a helyszín kiválasztásával kezdtük.
November elején kezdtem el szervezni, jövő augusztusban lesz.
Ruhám megvan, a menyecske is.
Dj-t lefoglaltuk
Éttermet megnéztük, de még nem döntöttünk.
Dekorációt szervezem éppen.
Leginkább majd tavasszal fogok szervezkedni (virág, torta, fodrász, ilyesmi), mert akkor jobb az idő, és szívesebben sétálgatok a lányommal, mint a minuszokban.
augusztus 5-én kértük a időpontot.
december 10.én lesz az esküvőnk ( jővő héten)
ez alatt szerveztük meg.
család, közeli barátok meghívása,
tanúk kiválasztása
étterem,
ruhák,
zene válogatása,
nekem új tanú választása)az első tanú 3 héttel az esküvő előtt lemondta...
gyűrűk,
ajándékok, pezsgő
torták.
ezekből már csak a gyűrűkre várunk. készülnek,beszerezzük az ajándékokat a szülőköszöntésre, megvesszük a pezsgőt,és az esküvő előtti nap megyünk el a tortákért.
kb ennyi
25/N
"...így csak egy hónapot idegeskedtek az örömszülők...."
Egy átlag városban egy normális (nyár-tavasz) szombati időpont esetén ezt nem lenne kivitelezhető.
Van ahol 8-10 hónappal előre kell foglalni.
Ez 2008-ban, DEBRECENben történt! Igaz kora téli esküvő volt, de arra a napra már csak ez az egy időpont volt (szombat volt egyébként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!