Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne álmaid esküvői ruhája?
Nekem ilyen ruhám volt májusban. Az első oszlopban a második fehér ruha 123/2.
Nullára lepontozott:
Én nem pontoztam, mert szubjektív minden válasz, viszont ha már megkérdezted, elmondom a személyes véleményemet: Valószínű azért lett lepontozva a tied, mert hát nem egy igényes darab. A fényképről süt, hogy gagyi anyagból csinálták, olyan furcsán fénylik.
Tényleg a sokszáz-ezer ruha közül ez nyerte el a tetszésedet?
És lehet mellette szól az ára, de itt most határ a csillagos ég, hiszen álmaink esküvői ruhájáról van szó. :)
Ha neked mégis ez tetszik, hát tiszteletben tartom, és mindenki másnak is tiszteletben kellene tartania. Ezért is rossz sokszor az ilyen kérdéseknél a pontozgatás.
kedves utolsó. Köszönöm a választ. én vagyok a 0%-os. ezt megértem, és köszönöm a hozzászólást. nem az anyagát néztem, hanem magát a fazonját. igen, nekem ez tetszik, ez álmaim ruhája, mert nem túl csicsás, nincsenek rajta nagy csipkék, fodrok, nem úgy néz ki, mint egy függöny. Le lehet benne ülni, A vonalú és ez nekem tetszik. Természetesen volt másik is, ami nagyon tetszett, de kicsi korom óta ilyesmire vágytam, azért ezt linkeltem be. Az ára jelen esetben nem mérvadó, mivel álmaink ruhájáról volt szó. És természetesen nem csak ez tetszik, sokkal több féle is, csak épp erre kattintottam rá. De linkelek még párat és most kérlek ne az anyagát nézzétek:
itt alulról a 4. : [link]
És még nagyon sok féle van. Ezek, ha jól tudom, mind A vonalú ruhák, és nem szeretem, ha egy menyasszony úgy néz ki, mint egy sütibaba, és szélesebb a ruha, mint ahogy a kezét szét teszi. Ez az oka, hogy nekem ezek tetszenek.
A lepontozásról meg annyit, hogy köszönöm, hogy te tiszteletben tartod, kár, hogy más nem így látja. Ízlések és pofonok, nekem sem tetszik egy pár ruha, amit belinkelnek, mégsem pontozok le senkit csak azért, mert neki nem az tetszik, ami nekem. Nyilván ez nem rád vonatkozik, de tényleg köszönöm a válaszod. :)
Nekem valami hasonló. Nem pont ez, de mindenképp ilyen nagyon tüllös szoknyarészt szeretnék. A felső inkább legyen visszafogottabb. A szalagavató ruhám is ilyesmi volt ( [link] már azelőtt is ez volt az álmom, és azóta sem tudok lemondani erről a fazonról. Amúgy nagyon sok fazon tetszik, de nekem ez az álmaim netovábbja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!