Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól állna nekem ez a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól állna nekem ez a menyasszonyi ruha? Link csatolva!

Figyelt kérdés

532-es model!!75DD-s melltartót hordok,lógósak a melleim és nagyok is ugye.Jövőre megyek férjhez és nagyban nézegetek a ruhákat,de nem tudom mi állna jól.

[link]

2011. nov. 29. 13:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%

Bár a ruha nem az én ízlésem, de szerintem a melleid méretéből kifolyólag semmi kép ne válassz pánt nélkülit.

Vannak tök szép pántos ruhák is, elég ha csak vékony spagetti pántos.

Nekem kicsi melleim vannak és annak ellenére pántosat választottam, mert a próbán is mindig huzgáltam, hiába passzolt a felső része rám.

Sok boldogságot!

2011. nov. 29. 15:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

ha jó a szabása,megtartja magát pánt nélkül is,de mindenképp kell hozzá a pántnélküli melltartó is.

sztem menj el egy olyan fehérnemű bopltba ahol segítenek megtalálni az ideális melltartót-de mégjobb a míder vagy body-és eleve azzal menj próbálni.

a szalonban pedig rádigazítják,és ha még így is félsz h lecsúszik-ha jó a méret nem csúszhat le!-akkor egy kis trükk: pár pici öltéssel varrjátok a melltartóhoz oldalt a varrások mentén

sok boldogságot!

2011. nov. 29. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!