Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizeti az esküvőt?
Régebben az volt a szokás, hogy a szülök közösen. Ez még most is így van?
Vagy, hogy van ez?:)
Saját magunknak álltuk az egészet . Jó volt így , mert olyat rendezhettünk , emilyet akartunk . Senki nem szólt bele , hogy nem futja arra a ruhára amit kinéztünk .
Amikor ruhapróbán voltunk , egy kislány is ruhát válogatott . Ami tetszett neki , azt nem tudta az apja finanszírozni . Végig sírta az egészet . Van így értelme az egésznek ?
Nálunk mi fogunk mindent fizetni a párommal, egyikünk családja sincs olyan anyagi helyzetben, hogy segíteni tudna. De nem probléma, nem lesz nagy felhajtás, úgyhogy viszonylag hamar félre tudjuk rá tenni a pénzt.
23/N és 28/F
Én mindig úgy gondoltam hogy mi fogjuk fizetni,meg is lenne rá a pénzünk. De most hogy komolyan szóba került , úgy döntöttek a szüleim hogy fizetik. A párom családjából csak 4 fő lesz , összesen kb 30 ember. De úgy szeretném hogy megadjam a dolgoknak a módját. Sokat gondolkodtam hogy engedjem e fizetni de végül is nem kell hitelt felvenniük. Tök mindegy hogy azt a pár száz ezret kifizetik vagy borítékba teszik. A mamám kifizeti a ruhám és a fotóst. Szóval igazából mindent fizetnek.
A tesóim ( fiúk) lagzijában is jócskán fizettek és ott nem 30 fő volt, hanem sokkal több, és ott a menyasszonyok szülei nem nagyon akartak fizetni.
De mi kifizetnénk magunknak is. A párom családjára meg nem lehet számítani sehogy sem. Úgyhogy az nem kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!