Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párommal házat vennénk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal házat vennénk, de van egy-két zavaró "tényező". Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párommal 3 éve vagyunk együtt. Az első hónapokban még házasságban élt, de már akkor is a végét rúgta a kapcsolatuk. Sajnos a gyermek miatt szenvedtek együtt több mint 10 évig. De a párom lépett, és beadta a válást. Sajnos mindent az exfeleségre és gyermekükre hagyott, így mi a nulláról kezdtük. Most tartunk ott, hogy tudnánk közös lakást venni. Most jön a de: A közös gyermekük nagyon elutasító velem szemben, és ki nem állhat. Azt hiszi én vettem el az apukáját az édesanyjától. Hiába kedveskedek neki apró ajándékokkal, cirógatással nem használ. Még köszönni sem köszön. 10 éves kisfiúról van szó. Szerintem az is benne van a pakliban, hogy az anyukája ellenem neveli, úgyanis Ő is utál engem nagyon. Pedig nem ártottam neki semmit. Félek, hogyha lesz nekünk is közös gyermekünk mégjobban elharapódzik a helyzet. Nem szeretném, ha kisfiú bántaná a babánkat, vagy rossz kapcsolatban lennének. Ami a legszörnyűbb, de még magamnak se merem bevallani, hogy a lelkem mélyén azt szeretném ha végleg megszakadna a kapcsolat a párom előző családjával. Most már ott tartok, hogy nem akarom látni a kisfiút sem. Ezt még így nyíltan nem mondtam el a páromnak, de sejti, és valahol megért, hogy már elegem van! Nem akarom eltiltani a fiától, meg semmi ilyen, csak azt szeretném, ha nem hozná az új lakásunkba. Szerintetek ez milyen megoldás? Az is megfordult a fejembe, hogy szakítk míg nem késő. Fiatal vagyok én ahhoz hogy elfogadjam egy másik nő gyerekét, és neveljem. :(
2009. máj. 12. 10:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem kellene egy független férfit keresned!Vagy a gyermekkel és az anyukájával egy jó kapcsolatot kialakítani.10 éves kisfiúnál nem biztos,hogy az anya a ludas,ennyi idősnek igen nehéz a bizalmában férközni és a Te ellenérzésedet id érzi.Persze kötelező jelleg nem lehet senkit szeretni,ezért ne hibáztasd magad!

Például ha elhívnád anyukát egy cukrászdába beszélgetni,elmondani neki,hogy szeretnél neki segíteni,de természetessen tiszteletben tartod az anyaságát...sok sikert és boldogságot!

2009. máj. 12. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudj, de kezedet a szivedre, nem volt veletlenul egy kis kozod ahhoz, hogy a parod es az ex elvaltak? Szerintem meggondolatlansag volt addig barmifele viszonyba is belemenni, mig hazas. Bar fiatal voltal.
2009. máj. 12. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Az utolsó, amit mondott, abban van igazság. Azt nem látom, hogy miért kellene sietni egy babával. Azt mondtad, hogy nincs sok időtök. Hát hogyne lenne, még mindketten nagyon fiatalok vagytok. Ha már elgondolkozol azon, hogy elhagyd-e meg a kapcsolatotokat tűrésnek nevezed, akkor szerintem gond van. 24 évesen még simán találsz magadnak olyan férfit, akivel ilyeneken nem kell keresztül menni. Én nem mentem volna hozzá gyerekes emberhez éppen annak okán, amit te most átélsz.
2009. máj. 12. 12:57
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Elmondom az én helyzetemet. Talán tudsz meríteni belőle. Párom elvált, a válás kimondása után anyuka kipakolta a lakást, vitte a gyereket és odaköltözött a pasijához. A történtek után 2 hétre jöttem én a képbe. Amikor találkoztam párom fiával anyuci első reakciója, hogy eltiltott tőle, mert a gyerek zaklatott lett, biztos miattam. Telt múlt az idő, terhes lettem, 30 éves koromban lettem anya. 16 hónapos a kicsi. A nagyobbik azt mondja, hogy nem a testvére, ha jön 2-3 hetente pár órára jön, kicsimmel elutasító, nekem nem köszön. A gyerektartás emelést követelik állandóan, és a jog az anyucit támogatja, a gyerekem elől veszik el.

Amíg nincs gyerek, közös vagyon addig lépj ki. Nehéznek nehéz, de a válságok felörlik a kapcsolatot, nem éri meg, hidd el! Ja és az anyósom dettó! Ránk sem nyitja az ajtót. Pedig a csaj kisemmizte a fiát és éveken keresztül csalta, még is ő a jó. Hát ilyenek vagyunk, mi emberek...

2009. máj. 12. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Csak megjegyzem, mi az hogy a párod nem tudja megfegyelmezni a gyerekét, hogy viselkedjen rendesen egy másik felnőttel? Mert ezek szerint nyíltan csinálja a fesztivált a gyerek. Szerintem a párodnak meg kell magyarázni a gyereknek, hogy nem miattad váltak el az anyukájával, hanem azért, mert nem tudnak együtt élni. És pont.

Egyébként az apjával hogy viselkedik? Vele is undok?

2009. máj. 12. 19:57
 16/18 A kérdező kommentje:

Az apukája nem nagyon szól rá, legalábbis az én érdekembe sosem. Maximum, ha nem akar valamit megcsinálni, stb...

Nagyon el van kényeztetve a kissrác, ha nem kap meg valamit azonnal megsértődik és nem szól senkihez, néha még sír is. :(

2009. máj. 13. 09:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el mindenkinek a hozzászólásait,de tényleg érdemes ezt átgondolnod!!Fiatal vagy még előtted az élet és van ezeregy pasi akinek nincs gyereke,meg exfelesége.A gyerek miatt mindig is fogják tartani a kapcsolatot,mert ugye csak nem tilthatod meg,hogy ne találkozzanak.Ez miatt mindig is probléma lesz,főleg ha az anyuka ellened neveli a gyereket és a párod nem véd meg,vagy nem szól a fiára.Na és az anyósról ne is beszéljünk!!!Biztos nem könnyű,de akkor sem lesz ha ez így megy tovább!!!Gondold jól át mielőtt még késő lesz!!
2009. máj. 13. 14:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó messzire menj!!!Én ugyan ebben a cipőben csak nálunk 17 éves lány a gyermek.Én ugy gondolom ez a te házasságod és nem a volt családé.Én már bánom ,hogy belementem.A napi viták fel őrlik az idegeim.Mert a gyermek szerint az az ő apja és ő ugyanugy mindent megtehet nálunk is.Hát nem ez az én életem!!!
2009. máj. 14. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!