Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal házat vennénk, de van egy-két zavaró "tényező". Mit tegyek?
A Párod mit gondol az egész helyzetről?
Ha vele akarsz maradni, akkor múltastól meg mindenestől el kell Őt fogadnod. Képzeld magad az ex helyébe, neked milyen lenne? Hogy az em miért ilyen a gyerekkel, azt nem tudom. Sose értettem az "ellene mevelés" taktikáját. Miért ne szerethetné a gyerek a mostoháját...
Szerintem mielőtt házat vesztek, ez midenképp meg kell beszéld a Pároddal, és utána dönteni. De azért azt nem kérheted, hogy ne vigye hozzátok.
Vagy fogadd el igy a parodat, es a kisfiut, es az allando veszekedest vagy hagyd ott a parodat.
En a helyedben fuggetlen ffi-t keresnek magamnak akinek nincs meg gyereke, nem elvalt.
Ha egyutt maradtok talan orokre ilyen marad a helyzet, allando utalat, veszekedes. Neked kell dontened, megeri-e igy elned.
Haz vetel, kisbaba szuletese nem oldja meg a helyzetet, jobb semmi sem lesz tole.
Szia! jaj de ismerős a helyzet, mintha csak én írtam volna. Annyi a különbség, hogy nálunk nagyobb a párom előző házasságából a gyerek. Az elején nálunk is nagyon sok idegeskedés, veszekedés és feszültség volt, nálunk annyi volt a különbség, hogy engem a gyerek annyira utált, hogy el sem jött hozzánk. De nálunk a közös jövő és a szerelem mindent megoldott, mi nem mentünk szét a párommal, azóta van egy közös pici lányunk. Nem neveljük az ő gyerekét, de annyira megtört a jég, hogy időnként már feljön hozzánk pár órára.
Végül is azt a gyereket, nem kell neked nevelni, gondolom nem nálatok lesz elhelyezve?! Ha szereted a párod, csak a gyerek miatt nem mentek szét. Ha viszont már nem vagy biztos a kapcsolatban, akkor inkább ne tervezz vele közös jövőt. Ha pedig még tényleg fiatal vagy, és úgy érzed, hogy mégsem ez a család lenne neked az igazi, ülj le a pároddal és beszéljétek meg. Még ha nagyon nehéz is, de inkább most, mint később.
Szia!
Gondolom a lakás fele-fele tulajdonban lenne. Miért ne vihetné fel a gyereket? Ez elég durvának hangzik. Tudtad, hogy gyereke van, amikor összejöttetek, ezt elfogadtad. Azt a gyereket a te szerelmed csinálta, az ő vére.
Természetes a gyerek részéről az irányodba tanúsított elutasítás, nem feltétlenül anya ellened hangolása van a háttérben. Egy gyerek nem azt látja, hogy már megromlott a szülei kapcsolata, amikor jöttél te, hanem azt, hogy szerinte mielőtt te megjelentél, mindenki boldog volt. Ezzel az új helyzettel vagy megbarátkozik, vagy nem. Nem a te feladatod babusgatni, nevelni, arra ott van az anyja, apja. Add önmagad: vagy megszeret vagy nem.
De miért bántaná a ti gyereketeket? Fogalmad sem lehet, hogy milyen lesz a reakciója a gyereknek, max. nem lesznek jóban, de az, hogy bántaná, eléggé erős fikció.
Viszont azt is gondolom, ha megfordult a fejedben, hogy a gyereke miatt elhagyod, akkor nem is szereted igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!