Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kórházba csak családtagot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kórházba csak családtagot engednek be? Mint házassági érv?

Figyelt kérdés

Házas vagyok, de nem vettem fel a férjem nevét. Szerencsére még nem próbáltuk ki, de ő egészségügyi területen dolgozik és mondta, hogy bemondásra megy.

Egyébként egy baleset után hogy történne a gyakorlatban? Házassági anyakönyvi kivonattal a hónom alatt kellene bemennem? Vagy neki hozzám?

Szóval, amikor érvként elhangzik a házasság mellett, hogy a kórházban csak így vannak jogai látogatóként az embernek - akkor kérdezem, hogy miként ellenőrzik, hogy tényleg házastárs-e, aki annak mondja magát?

Legalábbis én nem hordom magammal az anyakönyvet...

2011. nov. 9. 22:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Párom nemrég korházban feküdt.Műtét közben én voltam egyedül aki kinn ült és várt.Az adatait felvevő nővérke tudta hogy nőtlen,hisz rákerült a kartonjára.az orvosnak viszont már a feleségeként mutatkoztam be,mert anélkül semmit nem mondott volna,várhattam volna arra hogy párom magához térjen,és neki megmondják mi volt,mert automatikusan az anyját irták fel értesitendőnek,ő meg környéken se volt.

De papirt nem kérdenk,bemondásra elhiszik hogy felesége vagyok :)

2011. nov. 10. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!