Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet úgy összeházasodni, hogy nem kell kivárni a 30-napot és van valahol olyan hogy nem hétvégén van az esküvő?
Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk,igazából nekünk mindegy lenne hogy össze vagyunk-e házasodva vagy nem.De a párom kint dolgozik külföldön és ha össze lennénk házasodva nem vonnának le annyi pénzt,mint most.Itt nálunk csak hétvégén adnak össze 30 nap után.Máshol is ez a helyzet,vagy ez városonként változik?Nem értem,hogy mért nem adnak össze minket hétköznap?2009. máj. 8. 12:50
21/24 anonim válasza:
Svàjcban csak 10 nap vàrakozàsi idöt kérnek,és nem kell hétvégén össze hàzasodnotok,amikor akartok akkor tudtok idö pontos kérni.
Én is pénteken mentem férjhez.
22/24 A kérdező kommentje:
Lehet,h azért nem lehet hétköznap mert akkor ő munkaidőben dolgozik és elvileg akkor ingyenes kell hogy legyen.Tehát akkor pénzt nem kapna érte.Nem tudom írunk a jegyzőnek egy kérvényt hogy mi hétköznap és 30 napnál korábban szeretnénk azt a esküvőt!!!Bár nem sokkal lenne korábban mert pünkösdkor jön haza és utánna tudnánk csak.Remélem nem két hét múlva jön rá válasz!Még egy ceremónia nélküli esküvő is ilyen nehézkesen megy!Mi lenne ha kérnénk minden féle pucparádét??
2009. máj. 8. 19:36
23/24 anonim válasza:
Nekünk egyértelműen felajánlották, hogy van ingyenes megoldás is, de akkor a kis teremben tartják, ahova csak két tanúval és egy fényképésszel mehetünk be, és ez hétköznap van. Nem értem, miért ez a stílus. Ne hagyd rá, járj utána.
24/24 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindenképp ki kell várnotok a 30 napot (a legtöbb helyen Mo-n 3-6 hónap a várakozási idő, szóval szerencsés vagy, ha 1 hónapon belül összeadnak). Mi anno külföldre mentünk esküdni, mert a párom nem magyar és a legegyszerűbb, leggyorsabb módon akartuk elintézni. Nem lehetséges várakozási idő nélkül, de lehet hétköznap esküdni. Nekünk hétfőn volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!