Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol lehet úgy összeházasodni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet úgy összeházasodni, hogy nem kell kivárni a 30-napot és van valahol olyan hogy nem hétvégén van az esküvő?

Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk,igazából nekünk mindegy lenne hogy össze vagyunk-e házasodva vagy nem.De a párom kint dolgozik külföldön és ha össze lennénk házasodva nem vonnának le annyi pénzt,mint most.Itt nálunk csak hétvégén adnak össze 30 nap után.Máshol is ez a helyzet,vagy ez városonként változik?Nem értem,hogy mért nem adnak össze minket hétköznap?
2009. máj. 8. 12:50
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jó lenne!:):)
2009. máj. 8. 13:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is Las Vegast akartam javasolni....Azért remélem, sikerül mielőbb elintézni. Sok sikert!
2009. máj. 8. 13:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi,hogy belekérdezek,de nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal. Miért vonnának kevesebbet a párodtól,ha összeházasodnátok?
2009. máj. 8. 13:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

A, ne foglalkozz az anyakonyvvezetovel! De ha csunyan viselkedik, megmondhatod neki nyugodtan, hogy valtson stilust.

Te ezert fizetsz, o pedig a munkajat vegzi, de azt normalisan kell neki csinalni.

Hihetetlen milyen ugyintezok vannak(((

2009. máj. 8. 14:01
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi is hétköznap, pénteken házasodtunk, és szintén kaptunk felmentést a 30 nap alól. Én pécsi vagyok, itt senki nem nézett ránk ferde szemmel, vittük a felmentési kérelem illetékét, és pár nap múlva megkaptuk a határozatot, h' engedélyezik. Volt rá formanyomtatvány. Egyedül az anyakönyvi hivatalban (nem az anyakönyvvezető, hanem egy másik alkalmazott, aki a virágot, zenét stb. intézi) tette szóvá, h' micsoda dolog, h' csak úgy odaállítottunk az előjegyzett időpontban, se szó, se beszéd. Merth' nem beszéltük meg a részleteket. Mondtam neki, h' nálunk nincsenek részletek, mivel még a jegygyűrűmet sem tudom felhúzni, annyira vizes vagyok (nyolcadik hónapban voltam), és különben is csak két tanúval jöttünk, pont azért, mert nem akarunk felhajtást. Az anyakönyvvezető jót mulatott a jeleneten, majd 3 perc alatt összeadott minket. Bocs a hosszú sztoriért, csak arra akartam kilyukadni, h' jogod van úgy, és akkor házasodni, amikor akarsz, vagy neked megfelelő, ezt nem egy hivatalnoknak kell eldönteni. ha a jegyző engedélyezi, márpedig milyen alapon tagadná meg, akkor lehet hétköznap. Minden anyakönyvi hivatal kell, h' biztosítson hétköznapi időpontot. Valószínűleg nálunk sem azt hiányolta a hölgy, h' nincs szertartás, hanem azt, h' nem kértünk poharanként 3.000,-Ft-ért pezsgőt, 5.000,-Ft-ért virágdíszítést az asztalra, gyűrűpárnát és hasonlókat.
2009. máj. 8. 14:22
 16/24 A kérdező kommentje:
Na igen nálunk is ilyesmi lenne,mondtam is a hölgynek hogy csak a papír miatt kell nekünk nem számít a szertartás.MÁr csak azért sem mert ha tényleg akartunk volna eddig összeházasodni a 10-év alatt megtehettük volna normálisan is.Most tényleg csak a papír számít,h meg legyen.Azért mert ha össze vagyunk házasodva akkor kevesebb adót vonnak a fizujából.Ez a gyerekre is igaz ha van gyerek már pedig van akkor ő kap pénzt utánna.
2009. máj. 8. 15:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Köszi!Erről nem hallottam. Az én emberem is külföldön dolgozik,és gyerek is van. Akkor ennek utána nézünk. :)
2009. máj. 8. 16:31
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk hétfőn volt az egyházi, a polgári és a lagzi is. Senki nem lepődött meg és még külön engedély sem kellett.
2009. máj. 8. 16:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Az engedély nem a hétköznapi időpont, hanem a 30 napos várakozási idő alóli felmentés miatt kell.
2009. máj. 8. 16:51
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem tudom biztosan, de úgy gondolom, hogy a anyakönyvvezető nem szabhatja meg, hogy csak hétvégén lehet házasodni. Tőlünk megkérdezte, melyik napon akarjuk. Pénteken akartuk így akkor lett. Szerintem csak nem akar akkor dolgozni. Mindenhol lehet hétköznap esküvő, ezt Te választod ki nem ő!!!! Neki pedig a dolgát kell végeznie ha tettszik ha nem! A szertartást is te választod, hogy milyen felhajtást akarsz vagy nem akarsz. Mi a legegyszerűbbet kértük, mert csak mi voltunk a tanúkkal. De mindent mi szabtunk meg, nem az anyakönyvvezető!!!!
2009. máj. 8. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!