Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írok alá az anyakönyvezetönél?
Melyik nevemet kell majd írnom amikor kimondom az igent?
Most Kovács Juli vagyok és Szabó Juli leszek a házaságkötés után. Teljesen felveszem a férjem nevét. De amikor alá kell írnunk, melyiket írom.
Habár az anyakönyvezetö tuti mondja majd ott, de kiváncsi vagyok?
Mert a hivatalos papirokon még hónapokig a régi nevem marad, majd csak tavasszal tudom át irattatni. (megkérdeztem, nem gond)
Kösszi mindegyötöknek.
Minap tortát rendeltem. Mivel az én lánykori nevem nagyon bonyolult, így mióta kislányunk megszületett mindig a párom nevét használom nem hivatalosan. Föleg rendeléseknél. Aztán a cukrászdába be kellett jelentkezni idöpontra, és egyedül mentem, és minden felírt a rendelöre a csaj, mikor alá kellett írnom és ugye hivatalos lánykorimat írtam. és akkor döbbentem rá, hogy lassan mást kell írnom. és akkor jött hogy mit is kell az anyakönyvezetönél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!