Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarom a házasságukat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom a házasságukat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

15éves vagyok és elég zűrős életem volt, a szüleim elváltak, anyámmal éltem, volt egy mostohaapám, aki miatt végülis megszöktem otthonról, és apámhoz mentem. reméltem apámnál végre nyugalmam lesz...

de apámnak van egy 10éve tartó kapcsolata,(Ági) akivel egyszerűen lehetetlen kijönni.

állandóan gonosz megjegyzései vannak, tisztaságmániás, és amikor megpróbálok neki segíteni,akkor az a baj, ha nem akkor az; egyszer megágyaztam az ő ágyukat, és mikor hazaért az volt ez első hogy letépte az ágyról az ágyneműt.másnap máár nem ágyaztam be, az volt a baj...amikor apámmal együtt vannak és énis ottvagyok úgyérzem kizár mindenből, midnenre amit én mondok megjegyzése van, és 1éve próbálom megszeretni sajnos sikertelenül. vannak ilyen korszakai, amikor jókedve van, akkor elvárja, hogy nekünk is legyen az, amikor meg éppen rosszpasszban van akkor midnenki hallgasson. és általában a rosszpasszos időszakok vannak többségben. amikor ketten vagyunk itthon egy szótsem szól hozzám amikor pedig apa hazaér egyből vigyor, mosolygás.(persze amióta apám elhatározta, hogy feleségül veszi...)

eddig a közös ismerősökkel beszélgetve mindenkitől azt hallottam, hogy nem jó ötlet a házasság, apám tönkreteszi az életét. tudom hogy nem szólhatok bele ez az ő döntésük, de tenni szeretnék valamit...:S

nagyon kezd elegem lenni lassan már ottartok, hogy késő este érek haza és reggel korán elmegyek iskolába, mert nicns kedvem itthon lenni...apámmal kéne beszéljek? vagy mit tegyek?

2009. máj. 6. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
apukáddal probálj meg beszélni,szerintem,bár leht nem haléllagt rád,méégiscsak egy 10 éves kpcsolat,de viszont te mega gyereke vagy.
2009. máj. 6. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim is elváltak, és anyumnak lett új kapcsolata. Nekem kellett, vagy 3-4 év, mire kijöttem az férjével, neki is meg voltak a jó és rossz oldalai, de tény és való, én se voltam vele mindig kedves, mert anyum csak vele foglalkozott. A legjobb megoldás, ha beszélsz apukáddal, de csak Ti ketten. Mond el neki nyugodtan, őszintén a félelmeidet, a gondjaidat, hisz most akárhogy is nem érzed, de Téged is szeret, és Te is fontos vagy neki. Ha nem tudja, hogy téged ez bánt, nem vagy még rá felkészülve, akkor apud úgy érzi, hogy minden rendben van. Beszélj vele nyugodtan, ha teheted, menjetek el egy nyugodt helyre, hogy senki ne zavarjon titeket. Az otthon ülős szobában beszélgetés azért nem jó, mert benyithat és megzavarhat a társa. Én csak jót kívánok neked, kitartás, tudom, hogy ez nem könnyű egy időszak, de ha beszélsz apuddal, meg fogjátok oldani.
2009. máj. 6. 20:07
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

én is gondoltam rá, hogy beszélek vele, csak nem akrok neki se rosszat...

nehéz időszak volt ez neki,is: gyermekelhelyezési perek stb, és éjt nappalá téve dolgozott hogy meglegyen mindenünk.

de azthiszem muszáj lesz beszélnem vele...:/

2009. máj. 6. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!