Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném túl magamat mindezeken?
29 éves lány vagyok, 5 éve vagyunk együnk a párommal.4 éve együtt is élünk. Másfél éve kérte meg a kezemet, s 2 hónap múlva lett volna az esküvőnk.Egyszercsak hazaállított, s megmondta, hogy szeret engem, de nem annyira, hogy elvegyen feleségül..Megváltoztak az érzelmei, a megszokás tart össze minket, de egy ilyen komoly dologba csak akkor tud belemenni, ha tutira érzi, egy életet le tudunk élni egymás mellett..
Aznap el is vitte a cuccait..Most le kell mondani az esküvőt, mit mondjak a rokonoknak? S már igy is 700.000 ft-ba volt benne az egész, az repül az ablakon is...úgy ahogy az eddigi életem is...Nagyon el vagyok keseredve
Ami nem foglaló, hanem előleg, az visszajár. Olyan nincs , hogy két hónappal előtte elvész az előleg!
Ez nevetséges lenne
Sajnalom ami tortent. De az vigasztaljon, hogy most, az utolso pillanatban mondta meg az igazat. Gondold csak el, hogy osszehazasodtok es utana 2 honappal koltozik el toled. Tudod, ilyen is van am!
Es ha eppen 2 honapos terhes lennel, es ugy koltozne el toled???
Nezd a jo oldalat a dolgoknak, bar elhiszem hogy iszonyat fajdalmas, es csalodott vagy es es es...de gondold csak vegig amiket irtam.
Jobb lett volna az eskuvo utan ha megmondja amit most eskuvo elott mondott meg?
Jobb lett volna ha 2 honapos terhesen, esetleg 2 honapos kisbabaval maradtal volna egyedul?
Jobb igy, hidd el!
A rokonoknak mondd meg, hogy elkoltozott, mert nem akar megse elvenni. Kesz. Nem kell mast mondanod.
Ilyen tortenetet mar hallottam egyszer kulonben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!