Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan tehetném túl magamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném túl magamat mindezeken?

Figyelt kérdés

29 éves lány vagyok, 5 éve vagyunk együnk a párommal.4 éve együtt is élünk. Másfél éve kérte meg a kezemet, s 2 hónap múlva lett volna az esküvőnk.Egyszercsak hazaállított, s megmondta, hogy szeret engem, de nem annyira, hogy elvegyen feleségül..Megváltoztak az érzelmei, a megszokás tart össze minket, de egy ilyen komoly dologba csak akkor tud belemenni, ha tutira érzi, egy életet le tudunk élni egymás mellett..

Aznap el is vitte a cuccait..Most le kell mondani az esküvőt, mit mondjak a rokonoknak? S már igy is 700.000 ft-ba volt benne az egész, az repül az ablakon is...úgy ahogy az eddigi életem is...Nagyon el vagyok keseredve

2009. máj. 6. 18:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Másik nő van a dologban? Ebben a helyzetben szinte egyértelműnek tűnik.
2009. máj. 6. 18:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Nincs..biztos vagyok benne és ő is ezt mondja...most egyedül lakik valahol
2009. máj. 6. 19:04
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Ez a srác jól megszívatott Téged, nem lennék a helyedbe... A házasság téma az ő ötlete volt vagy Te erőltetted?
2009. máj. 6. 19:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ilyen helyzetben voltam én is, 1 hónappal az esküvő előtt mondtA le. Aztán visszakozott.

Fontos kérdés: beszéltek azóta?

Próbálj vele beszélni, és hatni rá, ne hagyd, hogy belemerüljön a gondolataiba egyedül vagy "jóbarátok" társaságában. Kérd anyósod segítségét, hogy hasson rá, vagy a szüleidet, közös barátokat.

Tudatosítsd, hogy élete végéig bánni fogja, ha ezt most elrontja, mert ti összetartoztok. nem véletlenül készültetek esküvőre

nagyon sajnálom, tökéletesen megértelek, nem kívánom senkinek azt a szenvedést

ha gondolod, írj privátban

2009. máj. 6. 19:26
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

szia!

Hát ja, a férfiak néha "megtorpannak" a nagy döntés előtt; csak az a baj, hogy ezt az esküvő előtt teszi 2 hónappal...Egy beszélgetést megérne a dolog , de ne kezd el érzelmileg "zsarolni" , hogy "Tudod Te mit veszítesz velem ??" mert ez nem igazán jó szöveg. Légy őszinte, és nyugodt.

Lehet , hogy csak egy kis idő kell neki ; de az is lehet , hogy .... mindkettőre fel kell készülnöd. Ha esetleg az utóbbi , azt szoktam mondani, hogy az a szeretet sosem volt igazi, ami megszűnik; akkor pedig tényleg mindegy.

Kitartást , azért remélem csak egy pasimajré a részéről!

2009. máj. 6. 19:36
 6/15 A kérdező kommentje:

Tény, elég magának való típus. De az biztos, ha erre a szakításra így elszánta magát, már nem fogja meggondolni..

Amúgy sűrűn beszélünk még most is, s látom, a dolog végleges.

Az eljegyzés előtt pár hónappal már egyszer el akart költözni hasonló okokból. Akkoriban talán picit erőltettem is az eljegyzést, mert úgy éreztem, már arra a szintre léptünk, s hát..minden nő így gondolná ennyi idő után ez természetes..

De akkor megbeszéltünk mindent, megértettem, hogy még fél az esküvőtől, stb.Együtt maradtunk. Nem szóltam hónapokig esküvőről, majd egyszercsak megkérte a kezem.

Úgy tűnt nekem is, s mindenkinek, hog yvégre felnőtt, s minden rendben lesz. Ő is azt hittem, hogy minden sinen van, s jó döntés volt.

Most meg ez van:-(

2009. máj. 6. 19:40
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Mé mindig jobb, hogy előtte lépett le, mint utána.

Sógornőm férje az erőltetett eljegyzés, esküvő után fél évvel lépett le.

2009. máj. 6. 19:58
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem korrekt, hogy ilyen bátran eléd állt, és nem sunyi módon ért véget a kapcsolat.

Próbáld lezárni magadban minél előbb. Persze, hogy csalódott vagy, és ez nem jó helyzet, a rokonoknak meg egyszerűen közölni kell levélben , telefonon, stb, hogy az esküvő elmarad.

az a pénz meg soknak tűnik, mi került két hónappal a lagzi előtt 700 ezerbe??!!

2009. máj. 6. 20:23
 9/15 A kérdező kommentje:

300e elöleg az etteremben..( 140 fös esküvö lett volna)

az öltönye 150 e volt...az en ruhaim, fatylam elölege 70e, cipök 40e...fotos-videos, zenekar vöfely elölegek 100e, külsö polgäari helyszin 50 e forint es meg sorolhatnam..naszut is megvolt

2009. máj. 6. 20:43
 10/15 anonim ***** válasza:
45%
menj oda hozzá és kérdezd meg bátran! Hogy: Miért teszi ezt veled? Nem érti meg h neked ő a legfontosabb (legalábbis volt) ! Éshogy szeret- e még téged? Majd menjetek el 2-en a rokonokhoz, h a te vőlegényed nem akarja az esküvőt! De, ne 1-dül menj a rokonokhoz, mert majd a rokonok megmondják neki a magájét! És nagyon sajnállak!
2009. máj. 7. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!