Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném túl magamat mindezeken?
29 éves lány vagyok, 5 éve vagyunk együnk a párommal.4 éve együtt is élünk. Másfél éve kérte meg a kezemet, s 2 hónap múlva lett volna az esküvőnk.Egyszercsak hazaállított, s megmondta, hogy szeret engem, de nem annyira, hogy elvegyen feleségül..Megváltoztak az érzelmei, a megszokás tart össze minket, de egy ilyen komoly dologba csak akkor tud belemenni, ha tutira érzi, egy életet le tudunk élni egymás mellett..
Aznap el is vitte a cuccait..Most le kell mondani az esküvőt, mit mondjak a rokonoknak? S már igy is 700.000 ft-ba volt benne az egész, az repül az ablakon is...úgy ahogy az eddigi életem is...Nagyon el vagyok keseredve
Szia!
Ilyen helyzetben voltam én is, 1 hónappal az esküvő előtt mondtA le. Aztán visszakozott.
Fontos kérdés: beszéltek azóta?
Próbálj vele beszélni, és hatni rá, ne hagyd, hogy belemerüljön a gondolataiba egyedül vagy "jóbarátok" társaságában. Kérd anyósod segítségét, hogy hasson rá, vagy a szüleidet, közös barátokat.
Tudatosítsd, hogy élete végéig bánni fogja, ha ezt most elrontja, mert ti összetartoztok. nem véletlenül készültetek esküvőre
nagyon sajnálom, tökéletesen megértelek, nem kívánom senkinek azt a szenvedést
ha gondolod, írj privátban
szia!
Hát ja, a férfiak néha "megtorpannak" a nagy döntés előtt; csak az a baj, hogy ezt az esküvő előtt teszi 2 hónappal...Egy beszélgetést megérne a dolog , de ne kezd el érzelmileg "zsarolni" , hogy "Tudod Te mit veszítesz velem ??" mert ez nem igazán jó szöveg. Légy őszinte, és nyugodt.
Lehet , hogy csak egy kis idő kell neki ; de az is lehet , hogy .... mindkettőre fel kell készülnöd. Ha esetleg az utóbbi , azt szoktam mondani, hogy az a szeretet sosem volt igazi, ami megszűnik; akkor pedig tényleg mindegy.
Kitartást , azért remélem csak egy pasimajré a részéről!
Tény, elég magának való típus. De az biztos, ha erre a szakításra így elszánta magát, már nem fogja meggondolni..
Amúgy sűrűn beszélünk még most is, s látom, a dolog végleges.
Az eljegyzés előtt pár hónappal már egyszer el akart költözni hasonló okokból. Akkoriban talán picit erőltettem is az eljegyzést, mert úgy éreztem, már arra a szintre léptünk, s hát..minden nő így gondolná ennyi idő után ez természetes..
De akkor megbeszéltünk mindent, megértettem, hogy még fél az esküvőtől, stb.Együtt maradtunk. Nem szóltam hónapokig esküvőről, majd egyszercsak megkérte a kezem.
Úgy tűnt nekem is, s mindenkinek, hog yvégre felnőtt, s minden rendben lesz. Ő is azt hittem, hogy minden sinen van, s jó döntés volt.
Most meg ez van:-(
Mé mindig jobb, hogy előtte lépett le, mint utána.
Sógornőm férje az erőltetett eljegyzés, esküvő után fél évvel lépett le.
Szerintem korrekt, hogy ilyen bátran eléd állt, és nem sunyi módon ért véget a kapcsolat.
Próbáld lezárni magadban minél előbb. Persze, hogy csalódott vagy, és ez nem jó helyzet, a rokonoknak meg egyszerűen közölni kell levélben , telefonon, stb, hogy az esküvő elmarad.
az a pénz meg soknak tűnik, mi került két hónappal a lagzi előtt 700 ezerbe??!!
300e elöleg az etteremben..( 140 fös esküvö lett volna)
az öltönye 150 e volt...az en ruhaim, fatylam elölege 70e, cipök 40e...fotos-videos, zenekar vöfely elölegek 100e, külsö polgäari helyszin 50 e forint es meg sorolhatnam..naszut is megvolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!