Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érveid vannak a pánt nélküli esküvői ruhával kapcsolatban? Pro és kontra.
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, még jó pár év választ el ezen döntésemtől. Érdekel, hogy miért bántad meg, vagy éppen miért örültél neki, hogy ilyen ruhát választottál. :)/l2011. nov. 3. 18:19
11/22 anonim válasza:
Nekem a szalagavató ruhám lesz ilyen. A felső rész teljesen merevített, szóval ha rámfűzik rendesen, akkor az nem mozdul el rólam sehova, pedig iszonyatosan nehéz ruha, az alja millió réteg tüll, legalább 20 kiló az egész. Nekem kis mellem van, A kosaras (70/A), de a fűző kiemeli, nagyobbnak látszik tőle. Szép a vállam is, a nyakam is, ezért előnyösnek találom ezt a ruhát. A hajam nagyon hosszú, a csípőmig ér, így inkább nem tűzöm fel, leengedve lesz, de szerintem jól fog állni hozzá. Szóval nekem teljesen bejött ez a ruha, kényelmes is, nincsen vele gondom, nem csúszkál el sehová. De ezt majd akkor fogod érezni, ha ott tartasz és felpróbálod. Első pillanatban kiderül, hogy az a ruha neked való-e.
12/22 anonim válasza:
95/D-E méretű melleim vannak és hosszú , lapockáig érő hajam, mégsem venném fel. Egész éjjel húzogathatnám.
Én a nyakpánt párti vagyok.
Kis mellel pedig szerintem nem mutat jól. Viszont kinek a pap, kinek a papné.
13/22 anonim válasza:
19.38 : 20 kg a ruhád?:D na ne butáskodj már. :)
14/22 anonim válasza:
Ősszel volt az esküvőnk ezért volt rajtam egy kiskabát. Elvileg a ruhám pánt nélküli volt, de a kiskabát miatt mégis bepattintottuk az utolsó pillanatban a pót pántot (így nem látszott). Mivel ez egy kiegészítő pánt volt, nem volt olyan profi, ezért még így is néha húzogatnom kellett a ruhámat sajnos. Nekem csak ez az ellenérvem a pánt nélkülivel szemben, egyébként meg nagyon szépek, de erre a szempontra érdemes nagyon figyelni. Remélem érthetően írtam le. Üdv, :)
15/22 anonim válasza:
En pantosat akartam, pantnelkuli lett. Pont azert nem akartam pantnelkulit, mert feltem, hogy majd lecsuszik. Ha mar bujtatok bele ilyen ruhaba, akkor tudjatok, hogy az bizony nem csuszik semerre sem,ha jol van megcsinalva.
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :))
2011. nov. 4. 13:36
17/22 anonim válasza:
Nekem pánt nélküli leaz. Nincs kicsi mellem, de nem félek tőle. A szalagavatómon már volt rajtam ilyen és csak akkor kellett huzogatni amikor ugráltam benne. Az esküvőn nem tervezem, hogy ugrálni fogok.
18/22 anonim válasza:
10-ből 8 menyasszonynak ilyen van, én ezért nm választottam ilyet.
Sajna olyanok is választanak ilyen ruhát, akik molettek, és nincs önkritikájuk.
19/22 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Bizti csini leszel a ruhádban! :)
Utolsó: Hát.. igen.. és sajnos csak a majmolás kedvéért, mert valakinek tényleg nem áll jól
2011. nov. 4. 18:24
20/22 anonim válasza:
Majd ha elhozzuk a szalonból akkor lemérem, mert engem is érdekel, hogy milyen nehéz. De tényleg eszméletlen nehéz, érzem, ahogy felveszem, hogy mintha egy tonnát cipelnék. Ennek ellenére mégis kényelmes, és mivel nagyon rám van fűzve, hogy darázsderekam legyen, így nem mozdul sehova sem. És a felső része is nem csak halszálkás, hanem az egész felsőrész ilyen merev, mintha valami merevítő lenne bordatörötteknek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!