Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai lenne még megkérnem a barátnőm kezét a szalagavatója utáni összejövetelen a családja előtt, és összeházasodni vele 2012 júniusában vagy júliusában?
Amúgy nem tudom hová szeretnétek összeköltözni,egy albérletre a bérleti dij+ közös költség+rezsi alsó hangon valami 1 szobás putriban 60-70 ezer..
És akkor még nem ettetek semmit (egy kiló kenyér 300 ft) ,nem fizetettek bérletet,telefonszámlát,nem ruházkodtatok,ésatöbbi..
Szerintem összeházasodni akkor érdemes, amikor már mindkettőtöknek véglegesen eldőlt a sorsa. Van munkátok, vannak terveitek.
Az én véleményem, hogy elkapkodnátok, ha most házasodnátok össze.
A bánomisén nevű illető el tudta olvasni a nevét mindkét kommentedben, de köszöni szépen :-))
Figyelj, mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja. Amint látod, ha megerősítésért fáradtál ide a kérdéseddel, akkor ez javarészt nem jött össze. De ha rám hallgatsz - most, miután elmondtam már a véleményemet, mivel kérdezted - szóval ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz :-)
ma 18:59-es vagyok
Már ne haragudj de Mo fele nem azért élettárs mert nem akar házasodni hanem azért mert nincs pénzük esetleg esküvőre mint nekünk, vagy szerintük egy papír nem változtat semmin ami egyébként tök igaz. Nem azért kell házasodni mert jó dolog hanem mert amellett a személy mellett akarod leélni az életedet amit nem dönthetsz el addig amíg nem tudod hogy tudsz e egyáltalán vele élni. Lehet feleségül veszed aztán 10 év múlva gyerekkel a nyakatokon elváltok mert hoppá nem is passzolunk, azt írod volt már komoly kapcsolatod gondolom nem heccből hanem mert úgy gondoltad vele maradsz aztán megint itt vagy... miért nem jó nektek előbb összeköltözni? nincs abban semmi rossz attól nem fogod kevésbé szeretni a barátnődet mert csak együtt laktok és nem házasodtok és ha esetleg nem sikerül akkor nem kell ügyvédhez járogatni.Ezzel nem azt mondom hogy nem fog sikerülni hanem hogy benne van a pakliban, nem egy házasság ment tönkre azért mert a felek nem ismerték egymást rendesen és írod hogy nem kell dolgoznia aztán elkényelmesedik és ne adj Isten szarba lesztek mert esetleg a jó kereset megszűnik( mert ezt te nem tudhatod előre) akkor ott vagytok ketten a semmiben még ha van letéted is. Jó dolog hogy szereted és feleségül akarod venni mert nem sok ilyen korú gondolkodik így de alapok és megfelelő ismeret nélkül ne vágj bele. A rózsaszín köd nem tart örökké ami most nem zavar vagy nem tudsz róla az később előjöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!