Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek korai lenne még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gokuson kérdése:

Szerintetek korai lenne még megkérnem a barátnőm kezét a szalagavatója utáni összejövetelen a családja előtt, és összeházasodni vele 2012 júniusában vagy júliusában?

Figyelt kérdés
Én most 20 az esküvőn már 21 lennék, a barátnőm meg 18 lesz januárban!
2011. nov. 2. 18:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Amúgy nem tudom hová szeretnétek összeköltözni,egy albérletre a bérleti dij+ közös költség+rezsi alsó hangon valami 1 szobás putriban 60-70 ezer..

És akkor még nem ettetek semmit (egy kiló kenyér 300 ft) ,nem fizetettek bérletet,telefonszámlát,nem ruházkodtatok,ésatöbbi..

2011. nov. 2. 18:54
 12/24 A kérdező kommentje:
Igazából szeritem havi 200-300 ezres "szakmunkás-fizetés"-ből bőven megél 2 ember. Vagy nem?? Nem kell Magyarországon maradni hanem kell kapcsolat külföldön és lehet mindenkinek jól fizető állása, és csak az iskola miatt nem lehetek most is ott.
2011. nov. 2. 18:55
 13/24 bánomisén ***** válasza:
100%

Szerintem összeházasodni akkor érdemes, amikor már mindkettőtöknek véglegesen eldőlt a sorsa. Van munkátok, vannak terveitek.

Az én véleményem, hogy elkapkodnátok, ha most házasodnátok össze.

2011. nov. 2. 18:57
 14/24 A kérdező kommentje:
Ja igen emelet neki egyébként nem is nagyon kellene dolgozni!
2011. nov. 2. 18:57
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korai én 17 évesen jöttem össze az első barátommal most 22 vagyok 5 éve vagyok együtt vele neki is én vagyok az első, 2 év után ő hozzánk költözött hisz így tudtuk eldönteni hogy tudunk e egymás mellett élni most 5 éve vagyunk együtt 3 v együttéléssel és minden rendben, nincs idegesítő rigolyánk vagy szokásaink ami a másikat zavarja , ezt együttélés nélkül ne lehet megállapítani! Más járni hosszú ideig és hazamenni aludni és más együtt élni kompromisszumokkal. Szerintem ne házasodjatok még hanem ismerjétek meg egymást maximálisan.
2011. nov. 2. 18:59
 16/24 A kérdező kommentje:
bánomisén egyébként a házasság sztem is várhatna, meg a költözés is amig nincs lerakva valamennyi letétem a bankban! A házasság meg 1 jó dolog! Csak Magyarország fele meg élet társa egymásnak! Ez jobb?
2011. nov. 2. 19:01
 17/24 A kérdező kommentje:
Egyébként az előző komment bánomisén nevű illetőnek szólt.
2011. nov. 2. 19:07
 18/24 bánomisén ***** válasza:
48%

A bánomisén nevű illető el tudta olvasni a nevét mindkét kommentedben, de köszöni szépen :-))

Figyelj, mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja. Amint látod, ha megerősítésért fáradtál ide a kérdéseddel, akkor ez javarészt nem jött össze. De ha rám hallgatsz - most, miután elmondtam már a véleményemet, mivel kérdezted - szóval ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz :-)

2011. nov. 2. 19:20
 19/24 anonim ***** válasza:

ma 18:59-es vagyok

Már ne haragudj de Mo fele nem azért élettárs mert nem akar házasodni hanem azért mert nincs pénzük esetleg esküvőre mint nekünk, vagy szerintük egy papír nem változtat semmin ami egyébként tök igaz. Nem azért kell házasodni mert jó dolog hanem mert amellett a személy mellett akarod leélni az életedet amit nem dönthetsz el addig amíg nem tudod hogy tudsz e egyáltalán vele élni. Lehet feleségül veszed aztán 10 év múlva gyerekkel a nyakatokon elváltok mert hoppá nem is passzolunk, azt írod volt már komoly kapcsolatod gondolom nem heccből hanem mert úgy gondoltad vele maradsz aztán megint itt vagy... miért nem jó nektek előbb összeköltözni? nincs abban semmi rossz attól nem fogod kevésbé szeretni a barátnődet mert csak együtt laktok és nem házasodtok és ha esetleg nem sikerül akkor nem kell ügyvédhez járogatni.Ezzel nem azt mondom hogy nem fog sikerülni hanem hogy benne van a pakliban, nem egy házasság ment tönkre azért mert a felek nem ismerték egymást rendesen és írod hogy nem kell dolgoznia aztán elkényelmesedik és ne adj Isten szarba lesztek mert esetleg a jó kereset megszűnik( mert ezt te nem tudhatod előre) akkor ott vagytok ketten a semmiben még ha van letéted is. Jó dolog hogy szereted és feleségül akarod venni mert nem sok ilyen korú gondolkodik így de alapok és megfelelő ismeret nélkül ne vágj bele. A rózsaszín köd nem tart örökké ami most nem zavar vagy nem tudsz róla az később előjöhet.

2011. nov. 2. 19:28
 20/24 anonim ***** válasza:
Plusz ha a házasság várhatna akkor mire a felhajtás az eljegyzéssel? Azt sem nézik jobb szemmel mint ha élettársak lennétek, olyan érzést kelt hogy a levegőbe lóg de nem akarja elvenni. Költözzetek össze ismerjétek meg egymást és ha majd oké minden és van pénz esküvőre akkor kérd meg a kezét, az esküvőszervezés meg úgyis eltart 1 évig addig lehet jegyes.
2011. nov. 2. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!