Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 18 évesen férjhez megyek, de ugyanúgy otthon fogok lakni és a szüleim tartanak el, akkor kap rám majd az anyukám családi pótlékot?
gondolom idén érettségizel,szóval ha jövőre (2012-2013-as tanév) már egyetem fogsz tanulni,akkor nem jár amúgy sem családi pótlék.
am én is 18 vagyok,a barátom 22. és mi is 3 éve vagyunk együtt,de meg nem fordulna ilyen a fejünkbe,h összeházasodjunk.mind2en tisztában vagyunk vele,h még fiatalok vagyunk és amúgy is az már az én véleménye,h mi értelme van annak az esküvőnek,amit a szüleid fizetnek,és hát gondolom így elég limitált a meghívandók száma is...
én tuti nem mennék úgy férjhez,h nincsenek ott a számomra legfontosabbak de hát te tudod
amúgy miért nem próbálkoztok először együtt élni?
teljesen más az,amikor együtt alszunk és reggel puszi és ő megy a maga dolgára meg én is.
és teljesen más az,amikor éjjel-nappal együtt vagy és mikor uncsi van,akkor nincs máshova menni.max vissza a szüleidhez
gondold meg mit teszel,az ismerősi körömben van 2 család is,nagyon vallásossak így a házasságig nem laktak együtt soha,nemi életük sem volt,most már vannak gyerekeik (2 és 3) de a házasságuk megkötése óta,mióta együtt laknak állandóan veszekednek
és ez lehet,h nem így lenne,ha megszokták volna,h mi a másik nyüge és valóban nem a szülői házból mentek volna ész nélkül az oltár elé...
18/L
„Mikor már lesz is értelmes oka a házasságnak, nem az, hogy 50-en lájkolják facebookon a megváltozott családi állapotod...”
Ez de nagy volt xD
Kérdező: én is azt javaslom, várj még, a házasság a felnőttek játéka, te meg tini vagy még. Amúgy nagyon romantikus a gondolkodásod, én szurkolok, hogy együtt maradjatok :)
Értem hogy szeretitek egymást de mért kell így elkapkodni
pláne úgy hogy mivel tanultok még évekig a család fog titeket eltartani sőt a párod már most is ingyen él a szüleid nyakán még az esküvői költségeket is rájuk terhelni túlzás.
Nem fog kapni az anyukád családi pótlékot ha férjhez mész. Viszont akkor sem, ha betöltöd a 18-at.
Életmód tanácsot nem adok. Mindenki úgy rontja el az életét, ahogyan neki a legjobban esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!