Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 18 évesen férjhez megyek, de ugyanúgy otthon fogok lakni és a szüleim tartanak el, akkor kap rám majd az anyukám családi pótlékot?
"mert szerintünk nagyon szép ha ilyen fiatal megfogadjuk egymásnak hogy örökre kitartunk egymás mellett jóban rosszban!"
Csak hogy ez rohadtul nem így lesz. :D
Borzasztó hiú ábránd, ilyen korban simán lehet, hogy 3 hónap múlva összevesztek egy életre, arról nem is beszélve, hogy a házasságok 99%-a úgyis válással végződik.
18 évesen én is azt hittem az akkori barátomra, hogy ő lesz a férjme, a gyermekeim apja, de 3 évvel később rájöttem, hogy kéne a francnak az a hülye tuskó...
Szerintem bolond vagy, ha összeházasodsz vele...
De tényleg... tudod, mit jelent minden reggel ugyanazzal ébredni, kimászni az ágyból, reggelit csinálni, átesni a tegnapi alsógatyán, aztán elrohanni munkába, este mondjuk főzni valamit, közben számlákat fizetni, eltartani magatokat, és mindemellett szeretni a másikat reggeltől estig és estétől reggelig? Összeegyeztetni a célokat, időbeosztást, munkahelyet stb.
Nem. Nem tudhatod, mert nem mentél még át rajta.
Most fogsz a legnagyobbat változni, legalábbis magamat nézve a főiskola alatt hatszor annyit változtam, komolyodtam, értem, mint mondjuk 14 és 18 éves korom közt. Nem vagy felnőtt. Betöltötted a 18-at, igen, jogaid vannak stb. De vajon a kötelezettségekre is készen állsz? Aligha.
Várjatok még. Hidd el, semmiről nem fogsz lecsúszni, ha csak 3 évet vársz az esküvővel.
Megspórolsz pénzt és fáradtságot, ha még vártok egy 6-8 évet az esküvővel. Mikor már lesz is értelmes oka a házasságnak, nem az, hogy 50-en lájkolják facebookon a megváltozott családi állapotod...
Aki férjhez megy, utána ne otthon lakjon és tartassa el magát anyuékkal. Én legalábbis szülőként nem mennék ebbe bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!