Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha 18 évesen férjhez megyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 18 évesen férjhez megyek, de ugyanúgy otthon fogok lakni és a szüleim tartanak el, akkor kap rám majd az anyukám családi pótlékot?

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 11:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
83%

Ez gyönyörű, de ettől még nem tudjátok, hogy ha valóban közösen kell fenntartani egy háztartást és egy életet, az milyen. Hiszen még magadat sem tartod el!

Tényleg szép, hogy 3 éve szeretitek egymást, ezért mondom, hogy ha még három év múlva ugyanígy álltok, akkor házasodjatok!

2011. okt. 25. 13:33
 22/41 anonim ***** válasza:
98%

házasság kontra családi pótlék...

szerinted ez egy teljesen normális dilemma? :)

2011. okt. 25. 13:34
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Úgy baromi könnyű boldogságban együtt élni, hogy anyukád minden nap elétek tolja a meleg kaját, apukád dolgozik és fizeti a számlákat.

Ennek abszolút semmi köze ahhoz, amikor együtt éltek és saját magatokat tartjátok fent, mert az nem könnyű és akkor jönnek elő problémák...

2011. okt. 25. 13:37
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj lehet, hogy nem érzed, de még éretlenek vagytok a házasságra! Úgy is lehet hűséget fogadni, ha nem házasodtok össze! Előbb tanuljatok, legyen egy szakmátok vagy diplomátok, próbáljatok állást szerezni, aztán költözzetek össze, majd vegyetek egy kutyust, vagy egy cicát, ha 2 évig kibírja a kapcsolatotok az összeköltözés utáni megmérettetést, akkor házasodjatok össze! Szerintem így normális a mai világban! Mindenesetre sok boldogságot!
2011. okt. 25. 13:38
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire jól vagytok együtt, akkor viszont költözzetek is össze! Menjetek el dolgozni (nem szégyen!), vegyetek ki egy albit, aztán hajrá!
2011. okt. 25. 13:41
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a nagybetűs élet sokszor megmérgezi a kapcsolatokat! Ne kapkodjátok el!
2011. okt. 25. 13:41
 27/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt! És nem családi kontra házasság csak mivel tanulunk így nem tudunk dolgozni tehát össze költözni sem, és nem vagyok annyira szemét hogy csak a magam érdekeit nézzem lsd én szeretnék férjhez menni mert ez az álmom és bár ezután ugyanúgy lesz minden mint az előtt csak úgymond elveszem anyukámtól azt a pénzt amennyit rám kap tehát a családi pótlékot!

Remélem így már érthető!

2011. okt. 25. 13:49
 28/41 anonim ***** válasza:
78%
Tanulás mellett is lehet dolgozni, én is azt teszem. De mivel gyerekek vagytok, ezért azt tanácsolom, inkább tanuljatok és legyetek együtt. Ugyan, mire kéne most a papír? Majd összeházasodtok, ha felnőtt fejjel is szeretnétek.
2011. okt. 25. 13:52
 29/41 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk 18 évesen nekem is az volt az álom és a boldogság csúcsa, hogy hozzámegyek fiatalon a szerelmemhez. Nem jött össze. Aztán most, 26 évesen találtam meg azt a párt, aki mellett azt mondom: az sem érdekel már, hogy a felesége leszek-e, mert annyira szeretem, hogy vele lenni önmagában a legnagyobb boldogság, és semmi más nem számít.
2011. okt. 25. 14:04
 30/41 anonim ***** válasza:
95%
És a barátod is annyira szeretne férj lenni, mint amennyire te feleség?
2011. okt. 25. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!