Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az álomruha és egy másik-hasonlít?
nem nagyon értek ezekhez, de voltam egyszer próbálni, és ez a ruha megtetszett, akiket kérdeztem, szinte mindenki ezt mondta nyerőnek:
Viszont 120E Ft KÖLCSÖNÖZNI!!! Sokallom az árát, nem szeretnék ennyit rákölteni
És itt a másik, ezt vaterán találtam 10Eről indul rá a licit, fátyol+kesztyű ajándék hozzá. Nincs behalszálkázva, és a hátulja félig fűzős, deréktól zippzáras. Szóval be kell halcsontoztatnom és teljesen fűzősre kell megcsinálni hátul, valamint elül mellnél azt a hullámvonalat, ami az első ruhán van, meg a rátéteket megcsinálni. A ruha felső rétege muszlin, azt szerintem fel lehetne csiptetni úgy, ahogy az első van:
sajnos elég kicsi a kép, de talán látszik.
Az oldalán lesz egy fekete taft/organza virág, amiből hosszú, fekete "csíkok/szalagok" fognak lógni (kb. ott, ahol az első képen a bordót hozzáfogtam.
Valamint fekete csipke kesztyű és legyező:
két kérdés:
-hasonlít a két ruha annyira, hogy a másodikból elsőt lehessen csinálni? (jól áll egyáltalán ez a fazon?)
-azzal, amit elgondoltam benne+vele feketéből, jól fog mutatni?
igaz az első egy picit szebbviszont a második is jól néz ki fölleg ha a varronő még egykicsit ügyködik vele ja meg egy jó frizura szép smink és kész a gyönyörűség!!
Legyen a második mert szerintem még az igazítással is olcsóbb
anyu13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!