Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az álomruha és egy másik-hason...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az álomruha és egy másik-hasonlít?

Figyelt kérdés

nem nagyon értek ezekhez, de voltam egyszer próbálni, és ez a ruha megtetszett, akiket kérdeztem, szinte mindenki ezt mondta nyerőnek:

[link]

Viszont 120E Ft KÖLCSÖNÖZNI!!! Sokallom az árát, nem szeretnék ennyit rákölteni

És itt a másik, ezt vaterán találtam 10Eről indul rá a licit, fátyol+kesztyű ajándék hozzá. Nincs behalszálkázva, és a hátulja félig fűzős, deréktól zippzáras. Szóval be kell halcsontoztatnom és teljesen fűzősre kell megcsinálni hátul, valamint elül mellnél azt a hullámvonalat, ami az első ruhán van, meg a rátéteket megcsinálni. A ruha felső rétege muszlin, azt szerintem fel lehetne csiptetni úgy, ahogy az első van:

[link]

sajnos elég kicsi a kép, de talán látszik.

Az oldalán lesz egy fekete taft/organza virág, amiből hosszú, fekete "csíkok/szalagok" fognak lógni (kb. ott, ahol az első képen a bordót hozzáfogtam.

Valamint fekete csipke kesztyű és legyező:

[link]

[link]

két kérdés:

-hasonlít a két ruha annyira, hogy a másodikból elsőt lehessen csinálni? (jól áll egyáltalán ez a fazon?)

-azzal, amit elgondoltam benne+vele feketéből, jól fog mutatni?

2011. okt. 20. 14:39
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
jah, az lemaradt, hogy az átalakítás csak anyagáras, a varrónő ingyen van :)
2011. okt. 20. 14:44
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
Az álomruha jobb, de ezeket a gót cuccokat hogy akarod hozzá? A kesztyű inkább nekem kéne :P
2011. okt. 20. 14:47
 3/22 anonim ***** válasza:
78%

Valamennyire hasonlít a ruha..., mondjuk az első jobban néz ki, de a második sem vészes!

A fazon jól áll, csinos vagy a ruhában!

Én is szeretem a fekete színt nagyon, de szerintem nem nagyon passzolna a ruha stílusához, a kesztyű és a legyező..., nagyon elütne a kettő egymástól!

2011. okt. 20. 14:47
 4/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a vaterás ruha is van olyan szép! valszeg olcsóbban megveszed, mint amennyiért bérelnéd a másikat. ha varrónő is ingyen van hozzá, csak hajrá! :)
2011. okt. 20. 14:48
 5/22 anonim ***** válasza:
Emlékszem a kérdésedre, valóban ez a ruha állt Neked a legjobban. Szerintem, amit a Vaterán találtál nagyon jól állna, megkockáztatom, hogy jobban is, mint a másik, viszont furcsa, hogy átlátszanak az abroncsok a ruhán, nem lehet, hogy túl vékony anyaga van?
2011. okt. 20. 14:49
 6/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a második sokkal szebb, és a fekete kiegészítőkkel pedig egyenesen GYÖNYÖRŰ lesz!

Hajrá! ;)

2011. okt. 20. 14:52
 7/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik az első ruha, olyan kis semmilyen. Jó, hozzátartozik, hogy nekem mindig a csicsásabb tetszett, az én menyasszonyi ruhám királylányos volt.

Én Nyíregyházán kölcsönöztem a hófehér, királylányos ruhámat, a táncruhát és az extra modert halványlila menyecske ruhámat együtt(!) 85 ezer forintért! És ez nem kamu!

Ilyen volt, itt a kis összefoglalós link:

http://www.youtube.com/watch?v=AbHmlLrnkr4

Szerintem nézz még szét pár szalonban, vagy akár ukrajnában, ott max. 50 ezer ft egy álomruha. nekem nincs útlevelem, de ha lett volna, tuti ott veszem.

Amúgy most divat a fekete menyasszonyi ruha, csak még Mo-on nem elfogadott. Arra viszont vigyázz, hogy a fekete kiegészítőkkel ne giccses gót hatást keltsen.

2011. okt. 20. 14:52
 8/22 anonim ***** válasza:
Szia szerintem annyira nem hasonlít a két ruha .De egy nagyon ügyes varrónő csodákra képes .Igen szerintem jól áll a ruha de ez nem az én világom nekem teljesen másmilyen ruhám volt ha érdekel megmutatom.A fekete kiegészitö is nagyon szép ha neked az tetszik akkor olyan legyen ez a te napod ne hallgass másra Üdv Zsani
2011. okt. 20. 14:53
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a másodikból nem lehet megcsinálni az elsőt, teljesen át kéne szabni a ruhát. Akkor viszont már nem lenne egyszerűbb venni anyagot és megvarrni? Az legalább új lenne, és szerintem nem is lenne drágább.

Az ajándékok értéke 3500-4000 Ft, nekem van ugyanilyen legyezőm, csak fehér, 2500ért vettem. Aki gyártja, csinál bézs színben is, ha nem akarsz fehéret, akkor az sokkal jobb választás lenne. Kesztyűt meg szinte minden bizsusboltban lehet kapni, szóval ezzel nem veszítenél sokat. Megnéztem a ruha oldalát, 40 ezer alatt nem kapod meg. Ha a kiegészítőket leszámítjuk, kb. 35 ezerből kell kihozni a ruhát, ha anyukád tudja, hol lehet olcsón vásárolni, akkor még olcsóbban is megcsinálja neked. Ráadásul akkor nem is köt annyira a fazon, olyan lesz a ruhád, ami a legeslegjobb. Olvastam az első kérdésed, ott egy csodálatos álomruhát linkeltél be. Miért nem célozzátok meg azt? Az anyagára annak sem lehet sokkal több.

2011. okt. 20. 14:59
 10/22 anonim ***** válasza:

mindenképp a második,legyél egyedi.

valami ilyesmi tényleg szép lenne belőle és akkor menne hozzás a kiegészítő

[link]

[link]

2011. okt. 20. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!