Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az álomruha és egy másik-hasonlít?
nem nagyon értek ezekhez, de voltam egyszer próbálni, és ez a ruha megtetszett, akiket kérdeztem, szinte mindenki ezt mondta nyerőnek:
Viszont 120E Ft KÖLCSÖNÖZNI!!! Sokallom az árát, nem szeretnék ennyit rákölteni
És itt a másik, ezt vaterán találtam 10Eről indul rá a licit, fátyol+kesztyű ajándék hozzá. Nincs behalszálkázva, és a hátulja félig fűzős, deréktól zippzáras. Szóval be kell halcsontoztatnom és teljesen fűzősre kell megcsinálni hátul, valamint elül mellnél azt a hullámvonalat, ami az első ruhán van, meg a rátéteket megcsinálni. A ruha felső rétege muszlin, azt szerintem fel lehetne csiptetni úgy, ahogy az első van:
sajnos elég kicsi a kép, de talán látszik.
Az oldalán lesz egy fekete taft/organza virág, amiből hosszú, fekete "csíkok/szalagok" fognak lógni (kb. ott, ahol az első képen a bordót hozzáfogtam.
Valamint fekete csipke kesztyű és legyező:
két kérdés:
-hasonlít a két ruha annyira, hogy a másodikból elsőt lehessen csinálni? (jól áll egyáltalán ez a fazon?)
-azzal, amit elgondoltam benne+vele feketéből, jól fog mutatni?
A másodikból nem lehet olyan ruhát csinálni,mint az első. Halcsontozni kész ruhát nagyon nehéz. A halcsontot csak akkor lehet egy ruhába belevarrni,hogy dupla a felsőrésze. Vagyis nem csak a halcsontot,hanem a bélést is bele kellene varrni,úgy hogy az a felső réteghez is rá legyen varrva. A második ruha felsőrészén is látok valamilyen hímzést. Az első ruhán pedig nem rátét van,hanem azon is hímzés. De ha rátét,azt is nagyon nehéz lenne a második ruhára varrni.
Elég sok menyasszonyi ruhát varrtam már,de ezt semmiképpen nem vállalnám.
Nekem a fekete kesztyű sem tetszik menyasszonynál,de ez ízlés kérdése. A legyezőt pedig mikor akarod a kezedben tartani? Ha az esküvőn,akkor hova teszed a menyasszonyi csokrot? Vagy a legyező azt helyettesíti?
szerintem nem hasonlít. az első szebb.
nézd meg az araonline.hu-t: itt találtam ezt is:
szerintem szép, és jobban hasonlít. Azért kérlek írd meg, hogy mit döntöttél:)
köszönöm a válaszokat!
igen, már mondta az eladó, hogy 40E Ft, és így már valóban olcsóbb az anyagot megvenni. A linkeket köszönöm :) Mindkét ruhát ismerem:)
A szalon linket, amit utolsó/utolsó előtti válaszoló küldött, majd megnézem, köszi!
Aki írta, hogy olvasta az előző kérdést, és miért nem olyan ruhát választok, ami abban volt, attól kérdezném, melyikre gondolt?
jah, a legfontosabb lemaradt.
a legyező csak a fotózáshoz kellene, a kesztyűt még nem tudom, hogy csak a fotózáson vagy utána is fogom-e viselni.
hmm...nem tudom, melyikre gondolhatsz, eddig csak ezt a kérdést tettem fel menyaruhával kapcsolatban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
talán ezek közül valamelyik? vagy összekevertél valakivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!