Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az álomruha és egy másik-hason...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az álomruha és egy másik-hasonlít?

Figyelt kérdés

nem nagyon értek ezekhez, de voltam egyszer próbálni, és ez a ruha megtetszett, akiket kérdeztem, szinte mindenki ezt mondta nyerőnek:

[link]

Viszont 120E Ft KÖLCSÖNÖZNI!!! Sokallom az árát, nem szeretnék ennyit rákölteni

És itt a másik, ezt vaterán találtam 10Eről indul rá a licit, fátyol+kesztyű ajándék hozzá. Nincs behalszálkázva, és a hátulja félig fűzős, deréktól zippzáras. Szóval be kell halcsontoztatnom és teljesen fűzősre kell megcsinálni hátul, valamint elül mellnél azt a hullámvonalat, ami az első ruhán van, meg a rátéteket megcsinálni. A ruha felső rétege muszlin, azt szerintem fel lehetne csiptetni úgy, ahogy az első van:

[link]

sajnos elég kicsi a kép, de talán látszik.

Az oldalán lesz egy fekete taft/organza virág, amiből hosszú, fekete "csíkok/szalagok" fognak lógni (kb. ott, ahol az első képen a bordót hozzáfogtam.

Valamint fekete csipke kesztyű és legyező:

[link]

[link]

két kérdés:

-hasonlít a két ruha annyira, hogy a másodikból elsőt lehessen csinálni? (jól áll egyáltalán ez a fazon?)

-azzal, amit elgondoltam benne+vele feketéből, jól fog mutatni?

2011. okt. 20. 14:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A másodikból nem lehet olyan ruhát csinálni,mint az első. Halcsontozni kész ruhát nagyon nehéz. A halcsontot csak akkor lehet egy ruhába belevarrni,hogy dupla a felsőrésze. Vagyis nem csak a halcsontot,hanem a bélést is bele kellene varrni,úgy hogy az a felső réteghez is rá legyen varrva. A második ruha felsőrészén is látok valamilyen hímzést. Az első ruhán pedig nem rátét van,hanem azon is hímzés. De ha rátét,azt is nagyon nehéz lenne a második ruhára varrni.

Elég sok menyasszonyi ruhát varrtam már,de ezt semmiképpen nem vállalnám.

Nekem a fekete kesztyű sem tetszik menyasszonynál,de ez ízlés kérdése. A legyezőt pedig mikor akarod a kezedben tartani? Ha az esküvőn,akkor hova teszed a menyasszonyi csokrot? Vagy a legyező azt helyettesíti?

2011. okt. 20. 15:05
 12/22 anonim ***** válasza:

szerintem nem hasonlít. az első szebb.

nézd meg az araonline.hu-t: itt találtam ezt is:

[link]

szerintem szép, és jobban hasonlít. Azért kérlek írd meg, hogy mit döntöttél:)

2011. okt. 20. 15:16
 13/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

igen, már mondta az eladó, hogy 40E Ft, és így már valóban olcsóbb az anyagot megvenni. A linkeket köszönöm :) Mindkét ruhát ismerem:)

A szalon linket, amit utolsó/utolsó előtti válaszoló küldött, majd megnézem, köszi!

Aki írta, hogy olvasta az előző kérdést, és miért nem olyan ruhát választok, ami abban volt, attól kérdezném, melyikre gondolt?

2011. okt. 20. 15:26
 14/22 A kérdező kommentje:

jah, a legfontosabb lemaradt.

a legyező csak a fotózáshoz kellene, a kesztyűt még nem tudom, hogy csak a fotózáson vagy utána is fogom-e viselni.

2011. okt. 20. 15:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Én írtam az előző kérdésed. Kettővel találkoztam eddig, az elsőnél kétrészes ruhákat linkeltél, amire elég negatív vélemények érkeztek. Aztán talán a második oldalon kommentben küldtél egy linket, amin egy csodlálatos ruha volt. Azóta elég sok kérdésre válaszoltam, úgyhogy én nem tudom sajna megkeresni, de te a feltett kérdéseid között biztos megtalálod. Akár be is linkelhetnéd most is azt a ruhát.
2011. okt. 20. 15:31
 16/22 A kérdező kommentje:

hmm...nem tudom, melyikre gondolhatsz, eddig csak ezt a kérdést tettem fel menyaruhával kapcsolatban:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..

talán ezek közül valamelyik? vagy összekevertél valakivel :)

2011. okt. 20. 15:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem, megkerestem a kérdést, de nem vagyok biztos benne, hogy te tetted fel. Egy barna hajú lány van a képeken, de az arca nem látszik. Akkor lehet, hogy csak mert közel volt egymáshoz a két kérdés, azért gondoltam, hogy te vagy az. Ez volt amúgy belinkelve álomruhának: [link]
2011. okt. 20. 15:51
 18/22 A kérdező kommentje:
valóban szép ruhák, de nem én voltam:) belinkeled az egész kérdést? :)
2011. okt. 20. 16:28
 19/22 anonim ***** válasza:
2011. okt. 20. 16:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol élsz, de ha meg lehetne oldani hogy átmenj Kárpátaljára, akkor filléresen úsznád meg egy új de szép ruha vételét, nem kölcsönzését.
2011. okt. 20. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!