Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon gáz vagyok ha voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz vagyok ha voltam egy esküvőn és senki sem kért fel táncolni?

Figyelt kérdés
Azt mondták itthon indulás előtt, hogy biztos majd felkérnek táncolni a vendégek közül, meg hátha összeismerkedem majd valakivel. Ehhez képest senki sem kért fel :D
2011. okt. 19. 09:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

Az esküvőkre legtöbbször mindenki a párjával megy!

Na meghát mit is várhatunk a mai fiúktól?:)

2011. okt. 19. 11:19
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Mert a legtöbb pasi nyúl, fél a visszautasítástól és nem tudnak táncolni. Egyébként meg ha jó helyre ülsz, valami feltűnő ruha van rajtad és igyekszel szemezni a pasikkal, előbb-utóbb felkérnek, HA van normális egyedülálló pasi. Gondolom, te sem mennél el bárkivel.
2011. okt. 19. 12:27
 13/22 anonim ***** válasza:
21%

vagy nem voltál elég szép, vagy nyommerek voltak a pasik a lagzin.

a legtöbbjének ma már ciki táncolni.

2011. okt. 19. 13:56
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Én nem tudok táncolni, ezért nem kértelek volna fel.

25f

2011. okt. 19. 14:54
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, némelyik elég hajmeresztő :D

Nem voltam szerintem csúnya (koszorúslány voltam) meg nem is ücsörögtem egyedül...A menyasszony barátnőivel táncoltam, vagy mikor üldögéltem, akkor mellettük, szóval soha sem voltam egyedül. De így jobban belegondolva tényleg mindenki a párjával ment, két srác volt aki úgy ahogy tetszett volna, de az egyik egyáltalán nem táncolt, a másik meg az unokahúgával egyszer, aztán el is tűnt. Meg így jobban belegondolva ott volt pl az unokaöcsém (18 éves) és őt hívtam hogy táncoljunk már egyet, de ő soha sem táncol mert nem tud állítása szerint. Szóval ilyesmi is lehet igen...

2011. okt. 19. 19:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Én meg elmentem egy esküvőre, velem egykorú egy darab nem volt, csak jóval idősebbek. Pluszba meg részegek is:D Engem mindegyik fel akart kérni.. éjfélkor menekültem haza:/ :D
2011. okt. 19. 19:41
 17/22 anonim ***** válasza:
40%
23% ne haragudj, rossz vicc volt tudom, már megbántam.
2011. okt. 19. 22:21
 18/22 anonim ***** válasza:

22:21

???

2011. okt. 19. 22:50
 19/22 anonim ***** válasza:
36%
Írj még és felpontozlak.
2011. okt. 19. 23:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Ne csodálkozz, ritka az olyan srác aki pont egy esküvőn fog felkérni.Amúgy nem gáz szerintem.Majd a tieden fogsz táncolni:)
2011. okt. 23. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!